Μας δουλεύει ψιλό γαζί! Πάει να καλύψει άρον άρον το σκάνδαλο υποκλοπών ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο χαρακτήρας και το ήθος του πρωθυπουργού δεν θα επέτρεπαν καμία σκιά»

Κοινοποίηση:
ΑΔΩΝΙΣ

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω αναρτήσεών του στο Twitter, πήρε θέση για την υπόθεση του ευρωβουλευτή και προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, μετά τις αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του κινητού του από την ΕΥΠ.

Σε αναρτήσεις του στο Twitter, o κ. Γεωργιάδης αναφέρεται στον χαρακτήρα και το ήθος του πρωθυπουργού.

Μάλιστα, κάνει ειδική μνεία στον παραιτηθέντα Γενικό Γραμματέα Γρηγόρη Δημητριάδη για την προσφορά του στην κυβέρνηση και εύχεται καλή επιτυχία στον διάδοχό του Γιάννη Μπρατάκο.

«Ο χαρακτήρας και το Ήθος του πρωθυπουργού @kmitsotakis δεν θα επέτρεπαν καμία σκιά σε αυτή την ιστορία. Κατά συνέπεια για όσους τον γνωρίζουμε η αντίδραση του από χθες είναι η αναμενόμενη.
Είναι αναγκαίο να χυθεί άπλετο φως σε αυτή την υπόθεση και θα γίνει».

«Ο @grigoris_d με την παραίτησή του έδειξε αντανακλαστικά και συνέχισε έτσι την μεγάλη του προσφορά στην Κυβέρνηση. Ήταν άξιος για αυτή την «ηλεκτρική καρέκλα». Έτσι επάξια θα συνεχίσει το δύσκολο έργο και ο @i_bratakos με τον οποίο είχα ήδη άριστη συνεργασία! Καλή επιτυχία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τον μπουμπούκο τον κρατάει η πατσαβούρα Χρύσα Φώσκολου η οποία ελέγχει το γραφείο του.Video porno και φωτογραφίες από τα ταξίδια τους

  2. Ρέ Θεομπαίχτη αρχιψεύτη κόμητα Μινχάουσεν σέ ποιό παλιατζίδικο στό Μοναστηράκι ανακάλυψες τό Ηθος τής κούλας καθ΄ήν στιγμή ή κούλα δέν ξέρει τί σημαίνει Ήθος.
    Γιάννης Λάκων

  3. Ποιος ξέρει με τι υποκλοπές σε κρατάνε και παριστάνεις τον νουδουλο…ου γελοίε!

  4. Γεωργιάδη, ψήφισε τώρα τα μνημόνια των πρεσπών όπως είπες! Και κάνε και μία επίσκεψη στο τζαμί που έλεγες ότι ήσουν εναντίον! Βρε τι έκανε ο διεθνιστής κούλης σε πλεύρη και γεωργιάδη, που να φανταζόσασταν ότι έπρεπε να απαρνηθείτε όσα λέγατε για Ελλάδα και μετανάστες! Αλλά ήταν αναμενόμενο όπως λες γεωργιάδη!

Comments are closed.