Μας έπιασαν «αμερικανάκια» οι Γερμανοί με τα Marder! Θα δώσει κάποιος εξηγήσεις;

Κοινοποίηση:
mitsotakis_solts-696x392-1

Τα περιβόητα Marder που θα αντικαθιστούσαν τα γηρασμένα ρωσικά BMP-1 του ελληνικού στρατού τελικά …δεν θα  ΄ ρθουν και δεν το γράφει το militaire.gr -που το ΄ χει γράψει εδώ και καιρό- αλλά οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές της «λύσης» Marder, που τώρα ανακάλυψαν ότι οι Γερμανοί μας «έπιασαν αμερικανάκια»!
Το τι έχει συμβεί το έχουμε γράψει εδώ και μέρες:  ο επικεφαλής της κατασκευάστριας εταιρείας Rheinmetall, Άρμιν Πάπεργκερ δήλωσε με πολύ καθαρό τρόπο ότι η εταιρία  μέχρι πρότινος διέθετε 140 Marder, εκ των οποίων τα 40 προορίζονται για την Ελλάδα, με αντάλλαγμα την παράδοση σοβιετικής κατασκευής τεθωρακισμένων στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις. Η πρώτη δόση έχει επισκευαστεί και έχει σε μεγάλο βαθμό παραδοθεί στην Αθήνα, ενώ τα επόμενα 20 βρίσκονται στα τελικά στάδια μηχανολογικής επεξεργασίας. Για την επισκευή καθενός από τα Marder που προορίζονται για την Ελλάδα απαιτούνται έξι μήνες, διευκρίνισε ο κ. Πάπεργκερ.

Πολλές, πάρα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια όσοι επέλεξαν να μην συμμετέχουν στην αφήγηση ευχάριστων μύθων κατακρίθηκαν ως …προδότες που χαλάνε το δήθεν εθνικό αφήγημα. Το οποίο έβρισκε πρόθυμο σχεδόν το σύνολο των μέσων ενημέρωσης για να αναπαραχθεί.

Επειδή όμως και αυτό το θέμα έχει να κάνει με την Άμυνα της χώρας θα δώσει κάποιος επιτέλους  εξηγήσεις;

Πηγή: militaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Έεε η χουντα φταιει… κι η χρυση αυγη κι ο κασιδιαρης!
    Οπως και το 1974 που κυπρος εκειτο μακραν…

    1. ποιος αφοπλισε τη Κυπρο, ξερεις?….

Comments are closed.