Μαρτυρία γροθιά στο σύστημα! 75χρονος παρακαλεί για βοήθεια στην Αττική Οδό: “Τρέμω από το κρύο, σώστε μας”

Κοινοποίηση:
αττικη οδος χιονι

«Τρέμουμε» λέει απελπισμένος ένας 75χρονος που, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα, έχει εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό 100 μέτρα πριν από την έξοδο των Σπατών στο ρεύμα προς Αθήνα. «Πέρασε κάποιος και μου έδωσε ένα μπουκαλάκι νερό να πιω τα χάπια μου, τίποτα άλλο» περιγράφει μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την ταλαιπωρία που ζει εδώ και τόσες ώρες.

«Δεν έχω πετρέλαιο. Θέλω να φύγω, τρέμω από το κρύο, θα μείνω στον τόπο» συγκλονίζει ο 75χρονος. «Ντρέπομαι και λυπάμαι για την έλλειψη παιδείας του πρωθυπουργού και των υπουργών».

«Σας παρακαλώ πέστε τους να δείξουν έλεος» είπε απευθυνόμενος στους παρουσιαστές. «Δεν υπάρχουμε εμείς γι’ αυτούς; Σώστε μας. Δεν τους νοιάζουμε καθόλου;» λέει φορτισμένος και εξαντλημένος από την ταλαιπωρία.
Στην Αττική Οδό παραμένουν εγκλωβισμένοι δεκάδες οδηγοί ενώ από αργά χθες το απόγευμα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση του Στρατού, δυνάμεων της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας, καθώς και εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού και του Χαμόγελου του Παιδιού, για τον απεγκλωβισμό τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ρε ποιό χαμόγελο του παιδιού και ποιός στρατός άσφαιρων?
    Έπρεπε να είναι έξω όλοι οι πυροσβέστες,αστυνομία,υπάλληλοι δήμων,νομαρχίας και λοιποί ένστολοι και μη δημόσιοι υπάλληλοι.Βρήκαν τώρα τα φαντάρια και τα βγάλαν στα χιόνια να σπρώχνουν αυτοκίνητα ενώ οι τεμπέληδες του δημοσίου είχαν πιάσει το τζάκι.Λεωφόρο Αθηνών δεν είδα ούτε ένα περιπόλικο ούτε τίποτα,ενώ μπατσάκια όταν είναι να γράψετε για κράνος και μάσκες μαζεύεστε παλιοκότες στο ίδιο σημείο να κόψετε κλήσεις.
    Παλιοκηφήνες το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να πατάτε το pin.

Comments are closed.