Μαρία Σολωμού: Έξαλλη η ηθοποιός – «Σε άλλα ταξίδια δεν δίνω καν ταυτότητα, με χαιρετάνε στον έλεγχο» – Ξεκαβάλα λίγο κυρά Μαρία! Ποια νομίζεις ότι είσαι;

Κοινοποίηση:
ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία Σολωμού υποστήριξε τη Ζέτα Μακρυπούλια και ξέσπασε κατά της αεροπορικής εταιρείας, εις βάρος της οποίας μίλησε η ηθοποιός.

Όπως εξήγησε η Μαρία Σολωμού την προηγούμενη εβδομάδα θα ταξίδευε για τη Θεσσαλονίκη με τον σκύλο της. Ωστόσο, δεν γνώριζε ότι θα της ζητηθεί το βιβλιάριό του για πτήσεις εσωτερικού.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», η ηθοποιός ανέφερε για τα όσα είπε σε story της στο Instagram: «Δεν μπορείς να μην έχεις ακούσει όλο το story, αν θες να το κάνεις θέμα σε μια εκπομπή. Βάλε μέσα όλο το story που αναφέρω ότι εγώ φταίω, γιατί πρέπει στις πτήσεις εσωτερικού να έχεις και το βιβλιάριο του σκύλου. Όταν έκλεισα το εισιτήριο, δήλωσα και τον σκύλο. Δεν πήγα εκεί να τους κάνω έκπληξη με ένα ζωάκι. Έκλεισα και πλήρωσα για τον σκύλο. Δεν έπρεπε να μου βγάλει ως υποσημείωση να έχω την ταυτότητα και την ταυτότητα του σκύλου;».

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος της επισήμανε τότε: «Είναι λογικό, ούτε με πλοίο δεν μπορείς να ταξιδέψεις χωρίς το βιβλιάριο του σκύλου».

«Δεν πάω Αμερική, τι λες; Εγώ δεν έχω δείξει ποτέ το βιβλιάριο του σκύλου. Πουθενά δεν μου το έχουν ζητήσει και δεν ξέρω, αν φταίει επειδή είμαι αναγνωρίσιμη. Σε κανένα φίλο μου ποτέ δεν ζήτησαν. Αν μου το είχαν ζητήσει θα το είχα, δεν είμαι τρελή. Είμαι πολύ τυπική σε αυτά τα πράγματα. Σε άλλη εταιρία δεν μου έχουν ζητήσει ούτε ταυτότητα, εγώ πετάω δύο χρόνια, κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και δεν μου ζήτησαν ποτέ ταυτότητα. Με χαιρετάνε στον έλεγχο», του απάντησε.

Κατέληξε λέγοντας: «Τώρα πέταξα με άλλη εταιρία, κακώς δεν είχα το βιβλιάριο του σκύλου μαζί, αλλά δεν είχε και μια υποσημείωση. Φάουλ δικό μου. Ο τρόπος όμως, που αντιμετωπίζεις μια κρίση είναι πολύ σοβαρός. Το ότι δεν βγαίνει κάποιος υπεύθυνος να μου μιλήσει και περιμένω ένα τέταρτο και έρχονται με ύφος.. όχι, όχι. Τσακώθηκα στο αεροδρόμιο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

 1. Σολωμού έλα να σου φορέσω ένα …να ξελαμπικάρεις επιτέλους !!!

 2. είμαι η σολωμού πάω να μαζέψω σολωμούς στην υεμένη. ο πρωθυπουργός δίνει την ταυτότητα του στις υπηρεσίες οι γκαβλιάρες όχι!

 3. Κατά τ’αλλα είναι τυπικη. Έτσι έχουν μάθει αυτές. Είχα τύχει μπροστά στην Χαραλαμπίδου που πήγε να κάνει ταυτοποίηση χωρίς … ταυτότητα. -Ε, ξέρετε είμαι η Χαραλαμπίδου. Εάν τα κάνουν αυτά, όλες αυτές τ. Μακρυπούλια, Σολωμού φανταστείτε με τους πολιτικούς στον δημόσιο τομέα τι γίνεται. Βρε ουστ από κει.

 4. Οι επιβάτες αεροπλάνων, οφείλουν να γνωρίζουν ότι υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης για να χέσει η κ. Μακρυπούλια ή, να βρεθεί η ταυτότητα του κοπρόσκυλου της κ. Σολωμούρας.
  Πραγματική παρακμή. Από την μία έχουμε την Μπουμπουλίνα και τις Σουλιώτισσες και από την άλλη, τις ανορεξικες. Διαλέξτε.

 5. Είναι το ίδιο όρνιο που έθαψε δίευρω στην άμμο, μπροστά σε μαγαζί, ώστε να το ψάξει ο σερβιτόρος, προκειμένου να το λάβει ως πουρμπουάρ; Περίμενε το ζώον ολόκληρο τέταρτο;

 6. Απαγόρευση πτήσης με όλες τις εταιρείες να πάει με το ΚΤΕΛ από εδώ και πέρα.

 7. “””………. κυρά Μαρία! Ποια νομίζεις ότι είσαι; “”” Ελα μου ντε!!!!!! Ποια ειναι;;; Μια καταναλωτρια οπως τοσα εκατομμύρια καταναλωτων σε ολο τον «ελλαδικό» πλανητη!!!!!!

 8. Σταματήστε επιτέλους να γράφετε τη λέει “κάποια” που νομίζει ότι είναι σπουδαία για της αερογραμμές που απλά την δουλειά τους κάνουν. Κακώς δεν την ζητούν ταυτότητα! Τη σημαίνει “story”;;; Ελληνική λέξη υπάρχει;;!
  Πρέπει να τελειώσει αυτή η “προσοχή” που δίνεται σε ατάλαντους. Χωρίς το “μαλλί” της δεν θα την έβλεπαν κάν τόσο μικροσκοπική που είναι!

Comments are closed.