Μαρία Μπάρκουλη: Μιλά για το πρόβλημα υγείας της – «Έχασα την αρχή και το τέλος μου»

Κοινοποίηση:
andresa-maria-mparkouli708

Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο νοσηλεύεται η Μαρία Μπάρκουλη, γεγονός το οποίο γνωστοποίησε η ίδια μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τους λόγους πού χρειάστηκε εσπευσμένα να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Η πρώην σύζηγος του Ανδρέα Μπάρκουλη μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της αποκαλύπτοντας πως ενδεχομένως να προβεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις μέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει πολύ και περνάει όσα έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. Είχα πολλές συστολές στην καρδιά, πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι λίγο πριν από το έμφραγμα. Ανακαλύψαμε ότι έχω Χασιμότο, ένα αυτοάνοσο νόσημα που μου έχει δημιουργήσει βρογχοκήλη και όζο. Αυτό συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα και συνήθως κάνει κακοήθειες. Θα το δούμε ξανά σε δυο μήνες.

Μου είπαν, «σταμάτα και μην περπατάς καθόλου γιατί υπάρχει μια αρτηρία που είναι έτοιμη να σπάσει» Μπήκα λοιπόν μέσα για να μου κάνουν στεφανιογραφία και αν μου βάλουν στεντ. Όλα αυτά είναι από το στρες και τη στεναχώρια γιατί έχασα ανθρώπους στη ζωή μου… Έχασα την αρχή και το τέλος μου…», τόνισε.

Όσον αφορά την αντίδρασή του γιου της, δήλωσε πως: «Ο Νίκος είναι χάλια, κλαίει και του έχω απαγορέψει να έρθει να με δει. Σε όλα αυτά ήμουν μόνη μου και τώρα επιμένει να έρθει να με δει αλλά δεν θέλω να τον πληγώσω. Για αυτό και δεν ήθελα να έρθει να με δει στο νοσοκομείο» κατέληξε η Μαίρη Μπάρκουλη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: