ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Γ.ΤΡΑΓΚΑ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΩΣ ΥΠΟΠΤΗ Η ΧΗΡΑ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΡΑ – ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΥΨΟΥΣ 30.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ – ΤΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ

Κοινοποίηση:
-

Σε ανωμοτί εξηγήσεις ως ύποπτη για την τέλεση κακουργηματικών πράξεων καλείται η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται σα βάρος της για μη δήλωση και ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.

Η κα. Καρρά καλείται να δώσει εξηγήσεις στον πταισματοδίκη που πραγματοποιεί ανακριτικές πράξεις έπειτα από παραγγελία του εισαγγελέα Πρωτοδικών που χειρίζεται την υπόθεση. Υπενθυμίζεται, ότι η χήρα του Γιώργου Τράγκα μπήκε στο στόχαστρο των ερευνών, καθώς φέρεται να απέκρυψε εισοδήματα ύψους 30.000.000 ευρώ από το 2012 μέχρι το 2022.
Η Μαρία Καρρά, ως δημοσιογράφος ανήκει στις κατηγορίες των φορολογουμένων, που έχουν υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες. Ωστόσο, έπειτα από έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος φέρεται ότι, επί πέντε χρόνια (2012-2016) υπέβαλλε ανακριβές πόθεν έσχες και επί άλλα πέντε χρόνια (2017-2022) δεν υπέβαλλε καθόλου πόθεν έσχες.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει τις εξηγήσεις της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. 140.000 χιλιαδεs ευρω υπερ του Γ.Κ επιδικασε με συνοπτικεs διαδικασιεs στη Χωρα του Γιωργου Τραγκα για το δημοσιευμα τηs αποφασηs τηs ΝΔ να διαγραψει την Σαλωμη που ελεγε ο γιωργοs καρατζαφερηs….
    κατα κοσμον το υπερμεγεθη τρωκτικο ο πρωην πλανωδιοs γαλαταs σανοπωληs οφσοροδοξοs καταδικασμενοs ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ ελικοπτερακιαs μουρουνουελαιολαδαs ελαδεμποραs ψευτομπατριωτηs του κ@@@λου…

  2. Προικοθήρας από τις λίγες.Πάντως ωραίο γκομενάκι,το σπρωχνα άνετα

  3. Υπήρχαν και υπάρχουν δημοσιογράφοι που εκβιάζουν Υπουργούς Βουλευτές Νομάρχες Δημάρχους και ζητάνε φράγκα….. Ακόμη και σε μικρές επαρχιακές πόλεις εκεί ζητάνε λιγότερα…..

  4. Τι να το κάνω εγώ την δίωξη και μακακιες κατάσχεση δεν έγινε από κανέναν απατεώνα μέχρι τώρα, το μόνο που κάνουν κατάσχεση είναι στους φτωχούς που χρωστάνε κανένα χιλιάρικο του παίρνουν το σπίτι εάν έχει και αν δεν έχει το μισθό του η την σύνταξη του. Κουφαλες εάν ξυπνήσει ο λαός την έχετε βάψει!!!

  5. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΟ ΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ?

    1. Τι θες να πεις ? Εχει να κανει κατι η χηρα η ο μακαριτης με τον θανατο του Αλεξανδρου ?

  6. Στέφανε στο έλεγα τότε που σαλιάριζε ο Φράγκας και έψαχνε αποκούμπι στο Μακελειό. Πιο συστημικό λαμόγιο από τον συγχωρεμένο, δεν υπήρξε. Χαφιές του Ευταξία Καρά-αμάν-αλή, συνοδοιπόρος όλων των καταστροφέων της μεταπολίτευσης, Τα χάλασαν στην μοιρασιά και ξαφνικά θυμήθηκε ότι είναι πατριώτης, Τα λέγαμε και στα ζώα που τον άκουγαν και τον πίστευαν. Χίο τώρα συμμαχία με τον Ηλία Κασιδιάρη, να πάρει μπρος η πατρίδα μας.

  7. Κάντε αυτό που πρέπει, δώστε τα λεφτά στο κόσμο που υποφέρει, ψαξτε, βρείτε, κατασχεστε, κλέφτες απατεώνες πολιτικοι, γιατροί, δημοσιογράφοι μηχανικοι, δικηγόροι και πολλοί άλλοι. Περάστε τους όλους από κόσκινο και δώστε τα λεφτά στον κόσμο που δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του και ΞΈΡΕΤΕ ΓΙΑΤΊ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΌΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ σαν τα μούτρα σας.

  8. Ο Εισαγγελέας να μεριμνήσει και για το χρήμα του κάθε Κούλη.Η περίπτωση του κάθε δημοσιογράφου βγήκε ως είδηση έχει μεριμνήσει το κράτος κατέσχεσε τα πάντα και τελείωσε η ιστορία.Για πολιτικούς δεν βγαίνει ποτέ απολύτως τίποτα.Ποιός καλύπτει τους κλέφτες της Βουλής άραγε;Για τα 200 εκ ευρώ του ΠΑΣΟΚ για τα 200 εκ.της ΝΔ και όλων των 300ων θα κάνεις τίποτα ο κάθε προσκυνημένος Μασόνος Εισαγγελέας ή ΟΧΙ

  9. Τελικά αυτό που αναρωτιέμαι είναι ο Φραγκας πόσο έξυπνος ήταν; τον φάγανε στο νοσοκομείο, άφησε αμύθητη περιουσία που στο τέλος θα του τα φάνε και αυτά, τελικά δεν ήξερε πού να σταματήσει. Απληστία, μειονέκτημα μη έξυπνων ανθρωπων.

  10. Από πότε η Καρά δημοσιογράφος;
    Από το χωριό της Άγρα έφθασε στην Αθήνα για εγγραφή σε ΙΕΚ και έπεσε στο δρόμο του Τράγκα, την οποία κατέστησε ερωμένη και κατόπιν σύζυγο.

Comments are closed.