Συστατικά:
500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους, καθαρισμένα και στεγνά
2-3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
1/4 φλ.ελαιόλαδο
χυμό λεμονιού
λίγο θυμάρι,
αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα μανιτάρια σε μεγάλο μπολ.
Βάζουμε τα μανιτάρια μέσα στην σάλτσα και τα αφήνουμε όση ώρα έχουμε μέχρι να ανταλλάξουν τις μυρωδιές τους.
Βγάζουμε τα μανιτάρια, τα τινάζουμε ελαφρά και τα βάζουμε πάνω στα κάρβουνα, αλείφοντας που και που, με ένα πινέλο.
Τα ψήνουμε όση ώρα θέλουμε, σύμφωνα με το πόσο στεγνά τα θέλουμε.