Μακριά μαλλιά και κοιλιακοί: Αυτός είναι ο 20χρονος Πασχάλης Τερζής που είναι κλωνοποίηση του παππού του

Κοινοποίηση:
pasxalis_terzis_synonomatos_eggonos
Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε ο 20χρονος εγγονός του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή, Πασχάλη Τερζή, ανοίγοντας τα χαρτιά του στο κοινό.
 Ο μικρός Πασχάλης είναι σπουδαστής στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και αναφέρεται στην πρόσφατη συμμετοχή του στην υπερπαραγωγή «Βίρα τις Άγκυρες».

Στη συνέντευξή του, μιλάει για τις «κακές παρέες» που είχε στο παρελθόν, αλλά και για το θέατρο που τον βοήθησε να βρει τον σωστό δρόμο στη ζωή του. Επίσης, αναπολεί με χαρά τα οικογενειακά γλέντια που απολάμβανε με τον αγαπημένο του παππού, τον σπουδαίο τραγουδιστή.

Η συνέντευξη του συνονόματου εγγονού του Πασχάλη Τερζή

Σε ρωτάνε συχνά αν έχεις σχέση με τον συνονόματο σημαντικό Έλληνα τραγουδιστή;

Όχι και πολλοί. Αλλά όταν με ρωτάνε και τους απαντώ ότι είμαι εγγονός του, εντυπωσιάζονται. Είναι πατέρας του μπαμπά σου; Ακριβώς. Ο μπαμπάς μου είναι ο Γιώργος Τερζής, γιος του Πασχάλη και της πρώτης γυναίκας του παππού, της Βασιλικής, η οποία «έφυγε» όταν ο πατέρας μου ήταν 3 ετών. Λίγο αργότερα ήρθε στη ζωή τους η Μαίρη, η οποία αγκάλιασε σαν δικό της παιδί τον πατέρα μου, και αργότερα γεννήθηκε η θεία μου, η Γιάννα Τερζή.

Σκέφτηκες ποτέ να αλλάξεις το ονοματεπώνυμό σου, ότι δηλαδή θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα που ξεκινάς;

Όχι. Ούτε καν, γιατί να το αλλάξω; Αυτό είναι το όνομά μου, Πασχάλης Τερζής.

Δεν νιώθεις ότι μπερδεύεις το κοινό;

Όχι, καθόλου. Καταρχάς δεν έχω φτάσει σε κάποιο επίπεδο αναγνωρισιμότητας ώστε να με ξέρουν και να με μπερδεύουν με τον παππού μου. Μόνο στο Διαδίκτυο με μπερδεύουν, γιατί αν κάποιος γράψει «Πασχάλης Τερζής» βγαίνει ο παππούς. (Γελάει.)

Ο συνονόματος εγγονός του Πασχάλη Τερζή
Έχεις αδέλφια;

Όλα μου τα χρόνια είναι συνυφασμένα με μια μεγάλη οικογένεια. Εκτός από την αδελφή μου τη Βάσια, που είναι 23 ετών, έχω άλλους τέσσερις αδελφούς: τον 12χρονο Κωνσταντίνο και τον 4χρονο Μάριο από τον γάμο του πατέρα μου με τη μετέπειτα σύζυγό του, Μαριαλένα, και τον 14χρονο Δημήτρη και τον 8χρονο επίσης Κωνσταντίνο από τη μητέρα μου με τον σύζυγό της, Αλέξη.

  

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.