Μαινόμενος “ταύρος” ο Μπράντλεϊ Κούπερ: «Αδερφέ, γιατί γίνεσαι τόσο μα@@@ας; Άντε γ@@@@ου»

Κοινοποίηση:
Μπράντλεϊ Κούπερ

Καλεσμένος στο podcast «Wondery’s SmartLess» ήταν ο Μπράντλεϊ Κούπερ. O γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε ένα δυσάρεστο περιστατικό, που συνέβη σε ένα πάρτι για το «Ένα Αστέρι Γεννιέται», με καλεσμένους, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και άλλους ανθρώπους του Χόλυγουντ.

Όπως αποκάλυψε, ένας γνωστός σκηνοθέτης σχολίασε αρνητικά το γεγονός ότι είχε 7 υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Στο ίδιο πάρτι ήταν μαζί τους και μια διάσημη ηθοποιός, με τρεις υποψηφιότητες.

«Σε ποιον κόσμο ζούμε όπου εσύ έχεις 7 υποψηφιότητες κι εκείνη έχει μόνο 3;», του είπε ο σκηνοθέτης, με τον Μπράντλεϊ Κούπερ να του απαντά εξοργισμένος: «Αδερφέ, γιατί γίνεσαι τόσο μα@@@ας; Άντε γ@@@@ου».

Σημειώνεται, ότι έκτοτε ο ηθοποιός έχει λάβει ακόμη δύο υποψηφιότητες. Μία για την παραγωγή του «Joker» και μία για το «Nightmare Alley».

Στην ίδια συνέντευξη ο σταρ του Χόλυγουντ αποκάλυψε πως ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Ήμουν τόσο χαμένος. Είχα εθισμό στην κοκαΐνη. Και θεωρώ ότι έφτασα στο χαμηλότερο σημείο όσον αφορά την αξιοπρέπειά μου, όταν έχασα τη δουλειά μου στη σειρά «Alias» εξαιτίας αυτού», εξομολογήθηκε.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι όλα αυτά έγιναν όταν ήταν 29 ετών και σημείωσε ότι ξεκίνησε τις καταχρήσεις μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε με τη διαφήμιση της αλυσίδας φαστ φουντ «Wendy’s».

«Νόμιζα ότι τα κατάφερα, ότι έπιασα το λαχείο. Τότε ξεκίνησα να τρελαίνομαι με όλες αυτές τις καταχρήσεις. Στα νεανικά μου χρόνια είχα τόσο χαμηλή αυτοπεποίθηση, που καμία κοπέλα δεν μου έδινε σημασία, ήμουν εξασθενημένος ψυχικά. Ήμουν καταθλιπτικός. Μέχρι να κάνω το «Hangover» στα 36 μου, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να καταφέρω τίποτα», είπε.

«Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που…»

Το 2004 όμως συνέβη κάτι και είπε «τέλος» στις καταχρήσεις.

«Ο Αρνέτ είχε διοργανώσει ένα πάρτι και με είχε καλέσει. Δεν ήμουν νηφάλιος. Αν και νόμιζα ότι ήμουν αστείος κι ότι οι καλεσμένοι περνούσαν καλά μαζί μου, τελικά ο οικοδεσπότης μου είπε πως όλη τη βραδιά συμπεριφερόμουν σαν μα@@@ας», ανέφερε.

«Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι έχω πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ο άνθρωπος που θεώρησε ότι κάνω «κακό χιούμορ» ήρθε και μου το είπε ξεκάθαρα. Πήρε το «ρίσκο» να κάνει μια δύσκολη συζήτηση μαζί μου και να με βάλει στο σωστό μονοπάτι, ώστε να αλλάξω τη ζωή μου», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response