Μία πρώτη γεύση από το πως θα είναι η νέα Skoda Fabia

Κοινοποίηση:
fabia-a-1536x788

Eν αναμονή της παρουσίασης της νέας Skoda Fabia ξεκίνησαν ήδη και τα διάφορα renderigns από διάφορα μέσα (εδώ από το kolesa.ru από την Ρωσία) που μας δείχνουν με σχετικά μεγάλη ακρίβεια την τελική μορφή του μοντέλου.

Άλλωστε έχουν προηγηθεί κάποια μικρά teasers από την ίδια την εταιρία, οπότε και σιγά-σιγά ξεκαθαρίζει η εικόνα του μοντέλου στην τελική του μορφή.

Σε κάθε περίπτωση είναι αρκετά πιο σύγχρονο και δυναμικό από την υπάρχουσα γενιά, χωρίς όμως τίποτα ακραίο σχεδιαστικά. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος της Fabia, να είναι δηλαδή ένα αυτοκίνητο γενικής αποδοχής και με ικανότητες να αποτελέσει το όχημα μιας μικρής οικογένειας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το μέγεθος του αμαξώματος ξεπερνά τα 4,1 μέτρα (μεγαλύτερο και από το Golf 4η γενιάς) με το χώρο αποσκευών να έχει φθάσει στα 380 λίτρα, ακολουθώντας την λογική της Skoda τα τελευταία χρόνια που την θέλουν να παρουσιάζει αυτοκίνητα λίγο μεγαλύτερα από τον μέσο όρο της εκάστοτε κατηγορίας.

Πέρα από τους χώρους, ένας ακόμα τομέας που θα ξεχωρίζει θα είναι ο εξοπλισμός και οι τεχνολογίες με τις οποίες θα εφοδιάζεται, ακολουθώντας και αυτή το trend ολόκληρου του γκρουπ VW.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: