Μέχρι και η λαλίστατη Παγώνη το ομολογεί: “Απέτυχε το πρόγραμμα εμβολιασμού – Θα γίνουν αρκετές διορθώσεις στα μέτρα”

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Την αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος παραδέχθηκε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μετά και το κλείσιμο εμβολιαστικών κέντρων. «Αποτύχαμε στο στόχο τέλος Αυγούστου να φτάσουμε στο 80%. Πρέπει να προσεγγίσουμε τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί. Καθυστερήσαμε σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να πλησιάσουμε τους γονείς για να εμβολιαστούν τα παιδιά. Ο στόχος είναι ο εμβολιασμός του 80% του πληθυσμού για ασφάλεια» είπε στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» η Ματίνα Παγώνη.
Γιατροί στα σχολεία για εμβολιασμό παιδιών
Η ίδια πρότεινε οι γιατροί να επισκεφτούν σχολεία για να εμβολιάσουν μικρά παιδιά τα οποία θα έχουν την έγγραφη άδεια των γονιών τους. Αναφερόμενη στα νέα μέτρα για την εστίαση και το αλαλούμ με τα παιδιά, σημείωσε ότι κατά την εκτίμησή της θα γίνουν αρκετές αλλαγές. Νομίζω ότι θα γίνουν αρκετές διορθώσεις όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις, όπως είπε και συμπλήρωσε ότι η επιτροπή θα πρέπει να παίρνει γρηγορότερα τις αποφάσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΟΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΜΠΑΜΠΟΓΡΙΑ ΤΗΛΕΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΣΚΥΛΙΑΣΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ ΕΓΙΝΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΝΙΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΤΣΑΤΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

  2. Βάλε σκατά στο στόμα σου και βούλωσέ το βρωμοΠαγώνη ανώμαλη. Επειδή εσύ δεν μπόρεσες να κάνεις παιδιά θέλεις να σκοτώσεις τα παιδάκια του κόσμου;

Leave a Response