Μέσα οι Έλληνες, έξω οι αλλοδαποί! Η Ελλάδα του 2021 σε ένα ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
1111

Αυτά συνέβησαν χθες…

Και ενώ οι απλοί Έλληνες πολίτες  πληρώνουν πρόστιμα για να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια, μαζί με τους αριστερούς έκανα πορεία οι παράνομοι μετανάστες, ζητώντας, μεταξύ άλλων, να μπουν όλα τα παιδιά αλλοδαπών στα Ελληνικά σχολεία.

Με διαδήλωση που έκαναν οι αλλοδαποί στην Αθήνα απαίτησαν επίσης άσυλο, στέγη και χαρτιά . Επικεφαλής στην πορεία ήταν και ο πρόεδρος της ΚΕΕΡΦΑ.

Μάλιστα, ανέβασαν φωτογραφία και στα social media:


Την ίδια ώρα διαβάζουμε πως η ΕΛ.ΑΣ. σχηματίζει δικογραφία για την χθεσινή πορεία των χιλιάδων ατόμων σε πόλεις της χώρας, με αφορμή το νομοσχέδιο Κεραμέως για την Παιδεία.

Αφορά την παραβίαση του νόμου περί συνωστισμού και παράβαση της διάταξης για τις δημόσιες συναθροίσεις. Δεν υπήρχε διοργανωτής και παραβιάστηκε ο νόμος για συγκέντρωση άνω των 100 ατόμων.

Θα αγγίξει κανείς τους παράνομους μετανάστες;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Δεν χρωστάμε στους λαθρο τίποτα ας πανε στην χώρα τους να διεκδηκισουν αυτά που θέλουν εδώ στην Ελλάδα δεν τους χρωστάμε. Μόνο η Ελλάδα χρωστάμε στους Έλληνες ας πςνε στην χώρα τους εδώ είναι Ελλάδα Ελλήνων χριστιανών και ΟΧΙ Ελλάδα μουσουλμάνων αν τος αρέσει αν δεν τους αρέσει στα τσακίδια που περνουν τα επιδόματα από τους Έλληνες και μεις δω δεν έχουμε στο ήλιο μοίρα ρε αντε στη χώρα σας κοπρόσκυλα

  2. Συμφωνώ και εγώ για Το άσυλο στέγη και χαρτιά αλλά να πάτε να τα ζητήσετε στις χώρες σας είναι ξεφτίλα να παρατάτε την πατρίδα σας και να έρχεστε και να κάθεστε σε ξένη πατρίδα και στο σβέρκο τον ντόπιων πληθυσμών η αλήθεια είναι μία αυτός ο τόπος δεν μας χωράει δεν ήρθαμε εμείς στις πατρίδες σας αλλά είχατε εσείς την δική μας Γυρίστε πίσω πριν χάσετε την πατρίδα που αφήσατε για να έρθετε εδώ Δεν έχει δουλειά για εμάς θα έχει δουλειά για εσάς δεν το νομίζω

  3. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ!!! ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ….ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΩ;;;…..ΑΡΕΕΕΕ ΨΩΡΟΚΟΣΤΑΙΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΕΔΩ!!!! ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ!!! ΦΟΥΛ ΑΝΟΜΙΑ!!!!

  4. Χρειάζεται ακροδεξιά κυβέρνηση για να καθαρίσει η Ελλάδα

  5. Πριν χρόνια ένας δημοσιογράφος ρωτάει τον Κωνσταντίνου “με τι ασχολείστε;” και τρώει μια επίθεση άνευ προηγουμένου.. Θίχτηκε το κοπρόσκυλο,ο δολοφόνος της marfin…Στις ΗΠΑ με αυτό το παράσιτο θα είχαν καθαρίσει χρόνια τώρα ,εδώ τον προσκυνούν ακόμη.Απορω πως ο Κούλης δεν τον έχει τοποθετήσει πουθενά σύμβουλο σε θέματα για λαθρο,ακόμη

  6. Εσεις κκε συριζα τρυπιζα κλπ τι σας δινουν οι λαθρο και τους υποστηριζετε μα μανια και μισητε πολυ τους ελληνες!!!!????????????

  7. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΟΥΒΛΑ ΣΤΗΝ ΛΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ .

  8. Το τι ξύλο έχουν να φάνε τα Ελληνάκια στα σχολεία απ’τα λαθροπροσφυγάκια δεν λέγεται. Αυτά που κάνανε οι Ρωσοπόντιοι κι οι Αλβανοί παλιότερα δεν θα ‘ναι τίποτα. Πραγματικά τα λυπάμαι.

  9. Βρε γαμηστε τους ουστ ουστ σαβουρεςςςςςς θελετε και σπιτια στης καληβες στης καληβες

  10. Ελπίζω αυτός ο Κωνσταντίνου του ΚΕΕΡΦΑ , αυτή η ανθελληνική σκουληκαντέρα να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο ο σάπιος.

  11. Λες και τους χρωστάμε ρε π**στη μου. Είναι να τρελαίνεσαι!

    1. ΑΛΛΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΚΕΙ. ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΤΙΜΠΕΡΛΑΝΤ

      1. Έχεις παιδικά τραύματα μεγάλε? Πήγαινε στον ψυχίατρο. Εδώ λέμε αν χρωστάμε στέγη στους λαθροπρόσφυγες που ήρθαν όπως ήρθαν στην Ελλάδα.

      2. Κι εσύ θέλεις DR. MΑRtENS στα μούτρα. Με σεξ και βία την βρίσκουν οι λούγκρες.

Comments are closed.