Μέμος Μπεγνής: «Χώρισαν τους Έλληνες σε δύο στρατόπεδα – Διαφωνώ με την δικτατορία που υπάρχει»

Κοινοποίηση:
memos-begnish

Την αντίθεσή του με τα μέτρα διαχωρισμού τα οποία έχει επιβάλλει η κυβέρνηση εξέφρασε ο Μέμος Μπεγνής, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι συμφωνεί με τις απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου περί δικτατορίας και ανελευθερίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπεγνής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι παρανοϊκό αυτό που συμβαίνει στο θέατρο. Εγώ δεν μπορώ να δεχθώ έναν κλάδο που είναι μόνο για εμβολιασμένους. Κατ’ αρχάς χωρίζεις τους Έλληνες σε δύο στρατόπεδα, σε δύο ομάδες που αυτό από μόνο του για μένα είναι κατάπτυστο. Είναι λάθος».

«Ξέρω τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου. Συμφωνώ με το ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Δεν συμφωνώ με την δικτατορία που υπάρχει σε καμία περίπτωση. Δεν μπορεί κανείς να αναγκάσει εμένα, εσένα, τον οποιοδήποτε να κάνει το οτιδήποτε. Από κει και πέρα μπορεί να τα λέει με έναν τρόπο που είναι εριστικός» συμπλήρωσε ο Μέμος Μπεγνής. «Πάντως στο ότι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε αυτό που θέλουμε στο σώμα μας, συμφωνώ πάρα πολύ με τον Γρηγόρη».

«Eίμαστε σε ένα μπαρ και είναι μόνο εμβολιασμένοι, ο ένας πάνω στον άλλον που μεταδίδουν και στο θέατρο μόνο εμβολιασμένοι με μάσκες που κάθονται και δεν χορεύουν. Τι είναι αυτό;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Α μεγαλε παντου ετσι ειναι οχι μονο στην ελλαδα

    1. Και τι πάει να πει αυτο τραλαλέγκο ότι θα δεχτούμε κάθε μαλακία που αποφασίζουν άλλοι για εμάς από τούθε και εφεξής ; Δεν σφάξανε !

  2. Η κοινωνία μόνη της χωρίζεται ρε παλικάρι,σε έξυπνους και χαζούς ,σε ωραίους και άσχημους. Εσύ είσαι ωραίος και χαζός αντικειμενικά. Έχεις δηλώσει χορτοφάγος αλλά σου αρέσει να μαγειρεύεις κοτόπουλο στο φούρνο …..εκτός εάν το μαγειρεύεις και το τρώνε άλλοι.
    και η lady Antzela είναι φωνάρα αλλά καλύτερα να μην κάνει δηλώσεις!

Comments are closed.