Μέμος Μπεγνής: «Έχω ακούσει ότι είμαι ατάλαντος, κακός συνεργάτης και μεγάλη ψωνάρα»

Κοινοποίηση:
με

Ο Μέμος Μπεγνής έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις σχέσεις, την απιστία, αλλά και τις συνεργασίες του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και δήλωσε αρχικά, πως έχει πιάσει στο παρελθόν πρώην σύντροφό του να τον απατά.

«Ναι έχει τύχει, αλλά δεν με νοιάζει κιόλας καθόλου. Δεν ξέρω τι σημαίνει ζήλια και δεν είμαι κτητικός άνθρωπος», είπε αρχικά.

«Δεν θέλω να έχω ιδιοκτησίες, πόσο μάλλον να μου ανήκει ένας άνθρωπος. Δεν μπορώ ούτε σπίτι να έχω δικό μου, μια μηχανή έχω στο όνομά μου. Δεν μπορώ λοιπόν, να ακούω από τον άλλο ότι είμαι όλη του η ζωή. Δεν θέλω να είμαι όλη σου η ζωή, αλλά μέρος της», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Αναφορικά με τα σχόλια που έχει ακούσει για τον ίδιο στον χώρο της υποκριτικής, είπε: «Έχω ακούσει ότι είμαι ατάλαντος, κακός συνεργάτης και πολύ ψωνάρα. Είχα πάει μια φορά σε μια φωτογράφιση κι ήταν όλοι πολύ ήσυχοι. Λέω “τι έχουν και δεν μου μιλάνε;”. Μετά από χρόνια, μου είχε πει ο Αχιλλέας Χαρίτος μου εξομολογήθηκε ότι τους είχε πει τότε η υπεύθυνη της φωτογράφισης ότι ο Μπεγνής είναι παράξενος και δεν πρέπει να του μιλάνε, γιατί μπορεί να φύγει».

«Πόσα δεν έχω μάθει και πόσες δουλειές θα έχω χάσει, λόγω της λάσπης των ανθρώπων που ενδεχομένως μπορεί να ζηλεύουν ή να μη με χωνεύουν για δικούς τους λόγους…», πρόσθεσε κλείνοντας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Όχι ρε , είσαι ταλέντο,, αλλά κρυφό ταλέντο,α ι στο ……..

  2. ΚΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ

Comments are closed.