Μέγαρα: Βρήκαν τη φυτεία και αναζητούν τους καλλιεργητές στο Αλεποχώρι

Κοινοποίηση:
peripoliko-astunomia-vradu-500

Φυτεία με εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρίπολης σε δασώδη περιοχή στην κοινότητα Αλεποχώρι του δήμου Μεγαρέων στην Αττική, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν την φυτεία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες της Ασφάλειας Τρίπολης αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για την υπόθεση πραγματοποίησαν επιχείρηση στο Αλεποχώρι, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, της Ε.Κ.Α.Μ., των Ο.Π.Κ.Ε. Αρκαδίας και Κορινθίας, καθώς και με τη συνδρομή ελικοπτέρου Αστυνομίας και του ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από 793 δενδρύλλια, καθώς και αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αφήνουμε τους πρεζέμπορους και συλλαμβάνουμε τα πράσσα. Ωραιοι Αρχιπούστηδες αρχιμαλάκες σκατοκαθίκια.Τα χασίσι τα είδαμε, αυτούς που τα καλλιεργούσαν πότιζαν μάζευαν δεν τους είδαν; Μήπως το φύτεψε ο θεός; Πόσα αρπάξανε για να καλυψουν τα φιλαράκια τους; ελλεεινοι βρωμόπουστες τρισάθλιοι σιχάματα από τον πρώτο ως τον τελευταίο…

  2. Συλλάβανε τα δεντρυλια, οι πρεζάκηδες; Μπράβο στα λαγωνικα…. Και τι τα κάνανε; Τα ήπιανε; Αποκλείεται, οπότε Μενίδι Ζεφύρι Κυψέλη θα πιούνε ελληνικό….τυχερουληδες..

Comments are closed.