Μάχη για τη ζωή του δίνει το 2χρονο κοριτσάκι – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα! Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Κοινοποίηση:
μωρο

Μάχη δίνει στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το 2χρονο κοριτσάκι από χωριό του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, μετά από ανάφλεξη που σημειώθηκε την ώρα που ο 28χρονος πατέρας της έβαζε βενζίνη στο ΙΧ του, με μπιτόνι, στην αυλή του σπιτιού τους.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε ανύποπτη στιγμή.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος πατέρας μικρού κοριτσιού αφού είχε εφοδιάσει με βενζίνη το μηχανάκι του με βενζίνη, το ξαναγέμισε για να εφοδιάσει και το αυτοκίνητο. Το μικρό αγγελούδι αμέριμνο έτρεξε στην αγκαλιά του και τότε, εξαιτίας της ποιότητας του υφάσματος του φορέματος του παιδιού δημιουργήθηκε στατικός ηλεκτρισμός με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη.

Τα ρούχα του παιδιού σε κλάσματα του δευτερολέπτου τυλίχθηκαν στις φλόγες με τον πατέρα του παιδιού και τον παππού του να προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες με τα χέρια. Οι δύο άντρες μάλιστα έσκισαν τα ρούχα του παιδιού του παιδιού για να μην καεί με τα χέρια που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Φέρει εγκαύματα στο 60% του σώματός του
Το άτυχο κοριτσάκι φέρει τα σοβαρότερα τραύματα από το περιστατικό καθώς υπέστη εγκαύματα στο 60% της επιφάνειας του κορμιού του.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Παπαγεωργίου και από εκεί με αεροδιακομιδή στο «Αγλαΐα Κυριακού » όπου και νοσηλεύεται, ενώ για καλή του τύχη δεν προκλήθηκε βλάβη σε ζωτικά όργανα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response