Μάχη ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για την πρωτιά δείχνουν τα exit poll στην Κύπρο: Τεράστια έκπληξη ο YouTuber, ανεξάρτητος υποψήφιος Φειδίας Παναγιώτου που φτάνει έως και 18%

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Στις 6 το απόγευμα οι κάλπες έκλεισαν και οι τηλεοπτικοί σταθμοί έδωσαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των exit polls για τις Ευρωεκλογές. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα exit polls όλων των καναλιών στην τρίτη θέση εμφανίζεται ο ανεξάρτητος υποψήφιος, Φειδίας Παναγιώτου.

Ο 24χρονος YouTuber, παιδί εξαμελούς οικογένειας, γιος ιερέα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για πρώτη φορά στην ζωή του, στο Δημοτικό Σχολείο στο Μενοίκου, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους.

“Ήρθαμε οικογενειακώς να ψηφίσουμε. Είναι η πρώτη φορά που ψηφίζω στη ζωή μου. Ο λόγος που δεν ξαναψήφισα είναι επειδή δεν είχε κάποιον να με αντιπροσωπεύει ενώ σε αυτές τις εκλογές φαίνεται υπάρχει ένα παιδί να με αντιπροσωπεύει. Τα κόμματα έχουν επιτελεία, εμείς δεν έχουμε κανέναν παρά μόνο τον κόσμο. Μπράβο σε όλους τους υποψηφίους.

Θέλω να πω σε όλους “Αγαπώ σας και ευχαριστώ για όλα”. Απόψε θα παρακολουθήσω τα αποτελέσματα από τις 18.00 έως τις 20.00 στον Alpha αλλά πρώτα μην σούζεις τα πόθκια σου πρωτού καβαλικέψεις.

Ο “Fidias” έχει δημιουργήσει περίπου 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube από τότε που άρχισε να δημοσιεύει το 2019. Έγινε διάσημος ξεκινώντας μια αποστολή να αγκαλιάσει τον Elon Musk, τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της πλατφόρμας X.

Δείτε τους πίνακες των exit polls που παρουσιάζουν τα κανάλια

ΡΙΚ

ALPHA

OMEGA

SIGMA

ANT1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response