Μάρω Λεονάρδου: Ήταν σοκ όταν μου ανακοίνωσε στα 16 η κόρη μου πως ήταν έγκυος

Κοινοποίηση:
leonardou13

Σε εξομολόγηση εφ’ όλης της ύλης προχώρησε η Μάρω Λεονάρδου στον ΣΚΑΪ.


Για την κόρη της, τον πρώην σύζυγο της και βεβαίως την τηλεόραση μίλησε μετά από καιρό η γνωστή δημοσιογράφος στην κάμερα της εκπομπής “Όλα Γκουντ” και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου.

“Ήταν δική μου απόφαση να αφήσω την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων μετά από 24 χρόνια. Ήταν ωραία χρόνια αλλά εντάξει, νισάφι!

Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα γινόμουν ποτέ ξανά δημοσιογράφος αλλά θα ήθελα να δουλέψω στην τηλεόραση με μια εκπομπή μαγειρικής, με ένα πρωινό”.

Επίσης, η Μάρω Λεονάρδου παραδέχθηκε πως “όταν μου ανακοίνωσε η κόρη μου πως ήταν έγκυος στα 16, στην αρχή ήταν ένα σοκ τόσο για εκείνη όσο και για την μαμά. Ίσως ήμουν υπερβολική στο να αποκαλύψω τότε τόσο άνετα τα προσωπικά μας.

Όμως όταν ακούω ή βλέπω στις ειδήσεις νεαρά κορίτσια, που τα έχουν πετάξει από τους φωταγωγούς ή τα έχουν παρατήσει και οι μανάδες σκέφτονται τι θα πει ο κόσμος, σκέφτομαι πως ίσως και να κάναμε κάτι καλό που το δημοσιοποιήσαμε.

Για όλα τα πράγματα άλλωστε υπάρχει λύση”.

“Ο χωρισμός με τον πρώην άντρα μου δεν ήταν κάτι δραματικό.

Παραμένουμε φίλοι, γονείς και είμαστε μια οικογένεια που απλά δεν μένουμε στα ίδια σπίτια” πρόσθεσε η γνωστή δημοσιογράφος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.