Μάρτυρας-«κλειδί» στην υπόθεση Λιγνάδη: «Είμαι μάνα και ήθελα να έχω καθαρή τη συνείδησή μου»

Κοινοποίηση:
lignadis

Γυναίκα που υπήρξε επί χρόνια σύντροφος του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού μίλησε στο STAR για τους λόγους που την οδήγησαν να δώσει αυτή την κατάθεση-φωτιά σχετικά με όσα γνώριζε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να ξεπεράσει τους φόβους της και να μιλήσει.

«Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα», είπε και πρόσθεσε: «Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω, για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου».

Στην κατάθεσή της η γνωστή ηθοποιός για τέσσερις ώρες εξιστορούσε περιστατικά που είχε ζήσει με τον Δ.Λιγνάδη. Μεταξύ άλλων είπε ότι έβλεπε πολλές φορές νεαρά παιδιά να μπαίνουν στο σπίτι του ή και τον ίδιο να κάνει παρέα με νέους και νέες. Παράλληλα, μίλησε για ένα περιστατικό σε νησί του σκηνοθέτη με νεαρό φίλο του ο οποίος την προσέγγισε και της είπε ότι ήταν ανήλικος και όχι 18-19 ετών, όπως της είχε πει ο Δ.Λιγνάδης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η εν λόγω γυναίκα γνώρισε τον σκηνοθέτη το 1999, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και φοιτούσε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης. Η εν λόγω γυναίκα γοητεύτηκε από εκείνον, τον ερωτεύτηκε και ήρθαν πολύ κοντά. Μάλιστα, για 19 χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του, όπου έβλεπε ανήλικα αγόρια και κορίτσια να πηγαινοέρχονται. Όταν κατάλαβε τι γινόταν, αντέδρασε.

Στην κατάθεσή της, η γυναίκα – «κλειδί» φαίνεται να υποστήριξε πως: «Το 2016 ου είπα ‘θα πάω στην αστυνομία και θα σε δώσω’. Μου απάντησε ‘αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα’».
Η γυναίκα κατέθεσε ότι τρομοκρατήθηκε για τη ζωή της και γι’ αυτό και κράτησε το στόμα της κλειστό από τότε, ενώ ένα χρόνο αργότερα σταμάτησε να συναντά τον σκηνοθέτη.

«Όταν τον επισκεπτόμουν στο σπίτι του, κάποιες φορές έβλεπα νεαρά αγόρια αλλά και κορίτσια να φεύγουν. Κι όταν εγώ έφευγα, κάποια άλλα έρχονταν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Απορώ πώς έμεινες φίλη του για δεκαεννιά χρόνια ενώ ήξερες τι συνέβαινε και σκέφτηκες να τον απειλήσεις πρόσφατα ότι θα αποκαλύψεις τη δράση του αν δεν σταματήσει! Δεν ξέρεις ότι η ανοχή τέτοιων ανθρώπων τους αποθρασύνει;

Comments are closed.