Μάνη: Αγριογούρουνο… «ακινητοποίησε» διαρρήκτη!

Κοινοποίηση:
agrio_252863_178021_type13262

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 28χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει ένα ακόμη 39χρονο ημεδαπό και άγνωστο συνεργό τους.

Ο 28χρονος μαζί με τον 39χρονο και άγνωστο συνεργό τους διέρρηξαν σπίτι, από όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά και αμέσως μετά έσπευσαν να διαφύγουν.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα, τον 28χρονο και τον συνέλαβαν. Ο δράστης έφερε θλαστικό τραύμα από επίθεση αγριογούρουνου, όπως δήλωσε, ενώ κρυβόταν σε πυκνόφυτο λόφο, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη.
Μετά από έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, μαζί με τους συνεργούς του, διέπραξαν ακόμη 2 διαρρήξεις σε σπίτια, ενώ είχαν κάνει και δύο απόπειρες σε κατοικίες χωριών της Ανατολικής Μάνης.

Ο 28χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για την ταυτοποίηση του αγνώστου δράστη.

Πηγή: messinialive.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΑΩΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. Άμα τα αγριογούρουνα έμαθαν να πιάνουν διαρρήκτες υπάρχει ακόμη ελπίδα σε αυτόν τον τόπο!

Comments are closed.