Μάθετε το λόγο που υπάρχει μια μικρή μαύρη τρύπα στο IPhone σας – Ανάμεσα στην κάμερα και το φλας

Κοινοποίηση:
048925_camera_iphone

Όσο και να αποκαλούμε τους εαυτούς μας ειδικούς στη χρήση του iPhone, υπάρχουν πολλά πράγματα που ακόμα δεν γνωρίζουμε. Σήμερα εντοπίσαμε κάτι που παρατηρούμε καθημερινά στο iPhone μας, αλλά πολλοί δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι.

Έχετε αναρωτηθεί γιατί υπάρχει μια μαύρη τρυπούλα στο πίσω μέρος του κινητού ανάμεσα στο φακό της κάμερας και το φλας; Νομίζετε ότι είναι ένα κουμπί επαναφοράς ή κάτι άλλο; Ας το μάθουμε λοιπόν. Επίσης παρακολουθήστε το αναλυτικό βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Τι λοιπόν πιστεύετε ότι είναι;

Ένας χρήστης του Reddit σκέφτηκε ότι μπορεί να είναι κουμπί επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων και το πείραξε με μια καρφίτσα.

Ναι, καλά το μαντέψατε. Βασικά, ώθησε το μικρόφωνο στο εσωτερικό της συσκευής.

Αυτή η μικροσκοπική τρυπούλα λειτουργεί ως μικρόφωνο. Γιατί βρίσκεται όμως εκεί;

Το συγκεκριμένο μικρόφωνο καλείται μικρόφωνο εξουδετέρωσης θορύβων, που στην πραγματικότητα μπορεί να μειώσει ήχους στο υπόβαθρο, έτσι ώστε ο συνομιλητής στην άλλη άκρη ακούει πεντακάθαρα τη φωνή μας. Επίσης, βοηθάει στην αναγνώριση της φωνής σας για την Siri.

Τώρα λοιπόν γνωρίζετε ότι το κινητό σας iPhone διαθέτει τρία μικρόφωνα, δύο μπροστά, και ένα πίσω που εξουδετερώνει τους περιττούς θορύβους.

Μάθετε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: