ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΕΜΕΙΝΑΝ!!!! Τραυματίας διαδηλωτής στα Προπύλαια… Του άνοιξαν το κεφάλι τα τομ@ρια του Μητσοτάκη

Κοινοποίηση:
Επεισόδια στην συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Μεγάλη ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της ειρηνικής συγκέντρωσης πολιτών στο Σύνταγμα και στα Προπύλαια με σκοπό να εκφράσουν την εναντίωσή τους στο υποχρεωτικό εμβολιασμό, με έναν πολίτη να τραυματίζεται.

Η Ελληνική Αστυνομία έκανε χρήση χημικών και κρότου λάμψης ενώ νωρίτερα σημειώθηκαν επεισόδια και στα Προπύλαια, όπου υπήρξε και έναν τραυματίας.

Στο Σύνταγμα οι Αύρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν σε ρίψη νερού, προκειμένου να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος.

Μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας, ένας από τους πολίτες τραυματίστηκε στο κεφάλι. Διασώστες του  ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι διασώστες έδωσαν οξυγόνο στον τραυματία, ο οποίος ήταν αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο, σύμφωνα με τον ALPHA.

Πλήθος κόσμου με σταυρούς στα χέρια, χωρίς μάσκα και χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις, συνωστίστηκε στην πλατεία Συντάγματος, μια εβδομάδα μετά τη μεγάλη συγκέντρωση των αρνητών σε Σύνταγμα και Ομόνοια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Για να αναλάβει την κυβέρνηση η Ν.Δ. εξαφανιστηκαν πέντε πολιτικά κόμματα και τώρα που ο λαός διεκδικεί τα νόμιμα συνταγματικα του δικαιώματα των δερνουν και των ψεκαζουν με διάφορα ληγμενα καρκινογονα αέρια και μετά μας λένε ότι θέλουν να μας προστατεύουν από το covid και τοις μεταλλαξεις του.

  2. πως μπορειτε και βλεπετε στα ματια τα παιδια σας και την γυναικα σας κυριοι της αστυνομιας ; σσς λυπαμαι γιατι υπακουτε σε εντολες τρελλου δικτατορα που βιαζει το συνταγμα εδω και χρονια και εσεις στηριζετε τις εγκληματικες ενεργειες τους γινεστε συνενοχοι στην ζωη μας πρεπει να βαζουμε πρωτα την τιμη κας και την αξιοπρεπεια της προστασιας του απλου πολιτη που διαδηλωνει για το αυτονοητο να εχει αυτος τον τελευταιο λογο το τι θα κανει με το σωμα του ορκιστηκατε πιστη στο συνταγμα το ξεχασατε κυριοι της ελληνικης αστυνομιας σσς λυπομαμστε γιατι συντομα ολοι θα πληρωσετε για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας την επομενη φορα ξανασκεφτειτε πριν υπακουσετε σε εγκκηματικες αντισυνταγματικες εντολες ενος τρελλου ντροπη σσς για αλλη μια φορα

  3. …..ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΟΡΙΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ….ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΙ….

  4. ΑΥΤΟΣ ΕΦΑΓΕ.ΞΥΛΟ.ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ.ΚΑΙ ΘΑ.ΒΓΑΛΟΥΝ.ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟΜΑΣ.ΘΑ. ΧΟΡΕΥΟΥΝ

  5. Ξύλο στους μεταλλαγμένους εμβολιασμένους και στα 3 κόμματα του συνταγματικού τόξου της νέας αυτής χούντας.
    Έξτρα ξύλο στην αριστερή πανούκλα (σύριζα, κτλπ)

Comments are closed.