ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ! Αυτή είναι η ιατροδικαστής που έλυσε τα χέρια της ΕΛ.ΑΣ και αποκάλυψε τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών – Οι ιδιοφυείς κινήσεις της που οδήγησαν στην ομολογία του φονιά

Κοινοποίηση:
pilotos-eisag6

Συνεχίζουν να γεννούνται ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της Κάρολαϊν από τον άντρα της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθώς φαίνεται πως η αστυνομία γνώριζε από τις 11 Μαΐου, δηλαδή λίγες ώρες μετά την δολοφονία πως ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος δεν είχε λιποθυμήσει.

Συγκεκριμένα η ιατροδικαστής της φοβερής αυτής ιστορίας, χαμηλών τόνων, στην οποία όμως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς ουσιαστικά έλυσε την υπόθεση, αφού συνέλεξε το βιομετρικό ρολόι (smartwatch) της Καρολάϊν, δήλωσε στην κατάθεση της στους αστυνομικούς πως ο πιλότος δεν είχε λιποθυμίσει ούτε λεπτό!

Συγκεκριμένα η κυρία ιατροδικαστής εξέτασε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις 11 Μαΐου, 8 ώρες περίπου μετά τις 6:08 τα ξημερώματα της μοιραίας νύχτας.

«Η επικοινωνία ήταν άριστη δεν έφερε κρανίο εγκεφαλικές κακώσεις ούτε εμφάνιζε ασφυκτικά σημεία. Αποκλείω την πιθανότητα ο άντρας που εξέτασα, ηλικίας 33 ετών, πιλότος στο επάγγελμα και χωρίς κρανίο εγκεφαλικές κακώσεις, να έχει παραμείνει επί δυο ώρες σε κατάσταση αναισθησίας», επεσήμανε στην κατάθεσή της.

«Η απώλεια των αισθήσεων σε ένα άτομο για οποιοδήποτε λόγο όπως φόβο, υπογλυκαιμία ή προσωρινή πρόκληση ασφυξίας, αναμένεται να διαρκέσει 10 λεπτά της ώρας και σε καμία περίπτωση δυο ώρες» αναφέρει στην κατάθεσή της η ιατροδικαστής και συμπληρώνει: «Σε κάθε περίπτωση ένας νεαρός υγιής άνθρωπος δεν θα μπορούσε να παραμείνει λιπόθυμος επί δυο ώρες. Οι σωματικές του βλάβες (σ.σ. του 32χρονου) ήταν όλως ελαφρές».

Με λίγα λόγια, μόλις λίγες ώρες μετά τη δολοφονία, η ιστορία του πιλότου δεν «έμπαζε» απλά, είχε βουλιάξει.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τους συνεργούς του έψαχνε…αποκοιμίζοντάς τον…

    1. ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΌΝΩΝ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΡΙΤΩΝ,

    2. ΣΕΞΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ!!! Έχουμε ισότητα, δικαιούμαστε κι εμείς νά διαμαρτυρόμαστε…

Comments are closed.