ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΠΟΙΟΣ ΝΟΤΗΣ; Όταν ο Μιχάλης Ρακιντζής προφήτευε το “βιασμό” της Αγιάς Σοφιάς το 1994! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
302309_rakintzhs_192

Μέσα από τα πολλά instrumental τραγούδια του αδικημένου (και “καμμένου” λόγω Eurovision) Μιχάλη Ρακιντζή, ο τραγουδοποιός προφήτεψε αυτό που συμβαίνει σήμερα, πριν από 26 ολόκληρα χρόνια.

Το τραγούδι στο οποίο αναφερόμαστε είναι οι “Χαμένες Πατρίδες” και στο βίντεο κλιπ υπάρχουν σκηνές από την άλωση της Πόλης το 1453.

Δείτε το. Αξίζει. Διότι ο Ελληνισμός θα εκδικηθεί…


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

 1. υπάρχει και άλλο ένα βιντεάκι στο you tube,στον ίδιο τίτλο που δείχνει την έγερση του Παλαιολόγου και αρχικά γκρεμίζονταν οι μιναρέδες υποταγής της Αγίας Σοφίας,κομματι που αργότερα το αφαίρεσαν,προφανώς με εντολή των προδοτών….

 2. Ας δούμε κάποια δεδομένα.
  (1) Δεν χάθηκε τίποτε το Ελληνικόν. Το επίμαχον κράτος, ονομαζόταν καθ’ όλην την διάρκειάν του, Ανατολικόν Ρωμαϊκόν Κράτος, ο ηγεμόνας του “βασιλεύς Ρωμαίων”, “αυτοκράτωρ Ρωμαίων”, ακόμα καί “αύγουστος”. Αυτό φαίνεται στις υπάρχουσες χριστιανικές εικόνες.
  (2) Δεν ήταν το κράτος Ελληνικόν, διότι αποτελούσε τον διάδοχον της άλλοτε ενιαίας Ρωμαϊκή αυτοκρατορίας. Εδικότερον, ας δούμε τη σχετική χρονολογική ακολουθία.
  753π.α.χ.χ.: ίδρυση της Ρώμης.
  509/508π.α.χ.χ.: Ρωμαϊκή Πολιτεία.
  328π.α.χ.χ.: Κατάληψη της Ελληνικής πόλεως Κύμη στην Ιταλία από τη Ρώμη.
  272π.α.χ.χ.: Κατάληψη του Τάραντος από τη Ρώμη. Πλήρης κυριαρχία της Ιταλίας στην Ιταλία.
  212π.α.χ.χ.: Κατάληψη των Συρακουσών από τη Ρώμη. Πλήρης κυριαρχία στη Σικελία.
  168π.α.χ.χ.: Κατάληψη της Μακεδονίας από τη Ρώμη.
  167π.α.χ.χ.: Κατάληψη της Ηπείρου από τη Ρώμη.
  133π.α.χ.χ.: Κληροδότηση από τον Άτταλο Γ΄, του βασιλείου της Περγάμου στη Ρώμη.
  86π.α.χ.χ.: Κατάληψη της Αθήνας από τη Ρώμη.
  63π.α.χ.χ.: Κατάληψη της Ταυρίδος (Κριμαίας), του βασιλείου του Πόντου καί της Ιουδαίας από τη Ρώμη.
  58π.α.χ.χ.: Κατάληψη της Κύπρου από τη Ρώμη.
  30π.α.χ.χ.: Κατάληψη της Αιγύπτου από τη Ρώμη.
  27π.α.χ.χ.: Καθιέρωση της Ηγεμονίας ως πολιτεύματος.
  117μ.α.χ.χ.: Η Ρωμαϊκά αυτοκρατορία στη μέγιστη έκτασή της.
  395μ.α.χ.χ.: Διαίρεση της ενιαίας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας σε ανατολική καί δυτική.
  476μ.α.χ.χ.: Κατάλυση της Δυτικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.
  1.453μ.α.χ.χ.: Κατάλυση της Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.
  Άρα, όπως βλέπετε, δεν πρόκειται περί ενός Ελληνικού κράτους, όπως νομίζουν ορισμένοι, αλλά περί ενός ηττηθέντος καί καταστραφέντος κατακτητού.
  (3) Ακόμα καί αν παρέλειπεν οποιοσδήποτε καλόπιστος, το χρονολόγιον του προηγουμένου επιχειρήματος, υπάρχει κάτι, όλως άγνωστον εν πολλοίς, το οποίον όμως θεωρείται από το ιερατείον σημαντικότατον.
  Καθώς γνωρίζουμε από την Ιστορίαν, ο τότε αυτοκράτορας Ιωάννης Η΄ Παλαιολόγος, το 1.439μ.α.χ.χ., υπέγραψεν την ένωσιν των εκκλησιών, ενώ μέγα τμήμα του λαού καί η συντριπτική πλειοψηφία των μοναχών καί των ιερέων εναντιώνονταν προς αυτό. Έτσι, καθ’ όλην την διάρκειαν της περιόδου από της 12ης Δεκεμβρίου έως καί την 29ην Μαΐου 1.453μ.α.χ.χ., ψάλλονταν χριστιανικοί ύμνοι από τους ενωτικούς καί οι ανθενωτικοί τους κατηγορούσαν ως προδότες, τους καταρώνταν κ.λ.π. Μάλιστα, ο Γεννάδιος Σχολάριος, ανεθεμάτισεν των Κωνσταντίνον Παλαιολόγον. Έτσι, για τους ορθοδόξους χριστιανούς, η Αγία Σοφία Κωνσταντινουπόλεως είναι “μιασμένη”, “βεβηλωθείσα” , “ιεροσυληθείσα” κ.λ.π. Άρα, εάν δεν υπάρξει άρση των επιμάχων αναθεματισμών, δεν μπορεί βάσει των χριστιανικών θρησκευτικών κανόνων, να χρησιμοποιηθεί ως ορθόδοξο χριστιανικό ιερατείο.-

 3. Τρίτη 29 Μαίου 1453.Ημέρα αποφράδα.Η πόλις εάλω.Πάλι ακούγονται τά απαίσια ουρλιάσματα τού ιμάμη στήν Αγια Σοφία.Οι Γάλλοι οι καθολικοί οι εχθροί του Βυζαντίου έφτιαξαν πολύ γερά κανόνια γιά τούς Τούρκους γιά νά
  γκρεμίσουν τά απόρθητα τείχοι τής Πόλης.
  Γιάννης Λάκων

 4. Ελληνισμός ; ποίος Ελληνισμός ; χα χα χα μια χουφτα ειμαστε αυτοι που πιστεύουμε ακομα, σε λιγα χρόνια που θα φυγουμε και εμείς ΤΟΤΕ θα δείτε για ποιον Ελληνισμο μιλατε σημερα σαπισμενα κορμιά

Leave a Response