ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η… ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΝΤΟΡΑ ΕΥΛΟΓΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΣΟΙ

Κοινοποίηση:
εςες

Μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη στις Ευρωεκλογές ήταν η άνοδος του ξεκάθαρα τουρκόψυχου Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ/DEB) στην Θράκη.

Μάλιστα στην Ροδόπη συγκεντρώνει 41,66%, με δεύτερο κόμμα την ΝΔ στο 17,31% και τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 8,87%.

Στην Ξάνθη λαμβάνει 29,01%, η ΝΔ βρίσκεται στο 20,03% και τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,56%.

Μόνον εξοργιστικό είναι να εκλέγεται πρώτο κόμμα σε δύο από τους τρεις νομούς της Θράκης το ΚΙΕΦ, το οποίο αντιστρατεύεται τα ελληνικά συμφέροντα και αμφισβητεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε ευθεία συνεννόηση με την Άγκυρα.

Φυσικά το εκλογικό αποτέλεσμα ικανοποίησε τα φερέφωνα της Άγκυρας και η πρόεδρός του Τσιγδέμ Ασάφογλου έσπευσε να ευχαριστήσει «ολόψυχα όλους τους υποστηρικτές μας σε όλη την Ελλάδα, ιδιαίτερα την τουρκική μουσουλμανική μειονότητα στη Δυτική Θράκη»!

Το μήνυμά της μάλιστα ήταν μόνο στην τουρκική γλώσσα, που και σημειολογικά λέει πολλά! Ενώ απουσίαζε επιδεικτικά και η ελληνική σημαία!

Ελπίζουμε τώρα οι αρμόδιοι να καταλάβουν τι συμβαίνει στη Θράκη και να δώσουν επιτέλους την δέουσα προσοχή… Η μόνη κίνηση που χρειάζεται είναι να πάνε στο διάολο ο Κούλης, η… συντονιστρία αδελφή του (αλήθεια, συντονίζει τι;) και όλο το τζάκι που έχει παραδώσει τα πάντα στον εχθρό μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Τι κανει η ΕΥΠ ρε παιδιά, τι κάνει ο Άρειος Πάγος , ποιός τους έδωσε άδεια να κατέβουν στις εκλογές , οι πράκτορίσκοι.. Ο Βελόπουλος είπε, θα το κλείσω το Τ. Προξενείο , έχουμε το Δούρειο Ίππο στα πόδια μας και τον κοιτάμε.

  2. ΜΗΝ ανησυχειτε. οτι και να συμβει, το προβλημα κειτε μακραν των αθηνων.ΔΕΝ θα προκαλεσει ουτε καν κυκλοφοριακην συμφορηση στην κηφισιας

  3. Μπορεί το κόμμα του προξενείου να βγήκε πρώτο αλλά σε σχέση με της ευρωεκλογές του 2019 πήρε 15 χιλιάδες ψήφους λιγότερους.Το προξενείο ελέγχει μόνο όσους πληρώνει οι υπόλοιποι τους έχουν γραμμένους,δώστε δουλειά στους ανθρώπους και θα είναι πάντα με την Ελλάδα άλλωστε η μειονότητα είναι μόνο θρησκευτική.

  4. Εν τω μεταξύ..διακυβευεται η τύχη τής Θράκης Κ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΟΥΓΚΟΙ!!!
    ΚΑΛΎΨΤΕ ΤΟΥΣ, Μπατριώτες τού Μακελειό πού δήθεν ανησυχείτε..
    Κι ο Βελόπουλος δεν δίνει έκταση κι εμβάθυνση σε τέτοια σημεία πού είναι άπειρα καί δείχνουν την γύμνια τής Ελληνικής πραγματικότητας.
    Κ τού ηλίθιου δοτού Συντάγματος…
    Κ στην περίπτωση τού Άγγλου άτυχου Μοσλεϋ, πάλι σκατά τα κάνατε, κι εννοώ τό Δημόσιο με την απίστευτη διαφθορά κ τύφλα!!
    Τα μηνύματα είναι για σάς,.. όχι για δημοσίευση!😁
    Δεν φταίει μόνον ο Μητσοτάκης: Είστε λαμόγια οοοολοι😠😠
    Θέλετε Πατριωτισμό στα μέτρα σας, δημοσιογραφία στα μέτρα σας, δημοκρατία στα μέτρα σας, Δικαιοσύνη στα μετρα σας!!!
    Πώς λέγεται αυτό; Κατσαπλιαδισμός..

  5. Μογγολοι μολων λαβε εστω κι απο τους ελληνες νεοραγιαδες! Ο σεβασμος σας στη χωρα που ζειτε ειναι ακρως….συγκινητικος καραγυφτοι! Αν δεν κανετε κεφι διαβειτε τα συνορα κατα τουρκογυφτια μερια!

  6. ….ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ….ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ??….

  7. ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθουν τους ΝΟΜΟΥΣ του ΚΡΑΤΟΥΣ κατα γραμμα.

    1. Μια ζωή τούρκοι ήταν.νοιωθιυν Τούρκοι..οπότε εδώ και τώρα συζήτηση με Τουρκία, τους δίνουμε Ξάνθη Ροδόπη με σύνορα 1χλμ πάνω από Εγνατία και μας δίνουν ότι θελουν…η ανεξάρτητο κράτος αυτοί , να τους ταθζει η μαμά τουρκια

  8. Το Κούλι τον ενδιέφερε μόνο να βάλει τον Κασιδιάρη στη φυλακή. Η “τούpκικη” 6κατίλα της 8ράκης δεν τον πηράζει…

  9. απο εκει..θα αρχισει..το διπλωματικο επεισοδιο..Ετοιμαστειτε Ελληνες!!!

  10. Όσοι δηλώνουν τούρκοι στην Ελλάδα να πάρουν βίζα μονο για διαμονή το πολύ μέχρι 2 εβδομάδες και μετά να πάνε στην Τουρκία….για να βγάλουν τουρκικό διαβατήριο και ταυτοτητα…
    Το Ελληνικό διαβατήριο και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ δεν τους ανήκει, ούτε η ταυτότητα πολίτη της Ε.Ε…..και πρέπει να τους ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΩΡΑ….. δια νόμου….

    Anladın mı?

  11. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ

  12. εβ ραια ειναι μοιαζει με την σατανιστρια αμπραμοβιτς, αλλη κολοεβραια ναζισατανιστρια.

  13. ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΈΘΝΟΥΣ.
    .
    ΕΝΟΧΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΚΑΙ ΚΌΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

  14. Απορω ποιος μλκς ανακαλυψε την επιστολικη ψηφο να ψηφιζεις απο καθε τρυπα της γης. Ολα τους γυρισαν μπουμερανκ ενω η ευρωπη ακροδεξιοποιηται για να ξεβρωμισει. Τελικα τι ειναι; Τουρκοι ευρωπαιοι; Αν ναι ας πανε στην ευρωπαικη τουρκια γιατι η ευρωπη δεν τους θελει.

  15. Και του χρονου με την τουρκικη σημαια στην ακροπολη ….ζωα ελληνικα του τσκουλα …κ του πάππου του…..φτου…

  16. Ίσως Ακούστε το Κσιριδη τι είπε στο κανάλι ΟΝΕ..

Comments are closed.