ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΟΧΟ ΟΠΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ: ΑΓΡΙΑ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ, ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΟΥ ΕΣΥ, ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

Κοινοποίηση:
C0048_1.00_28_17_15.Still138

Ένταση επικράτησε στην τελετή των εγκαινίων του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης όταν εργαζόμενοι των δημόσιων δομών υγείας της Λέσβου και μέλη του Εργατικού Κέντρου,  διαδήλωσαν με συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης στην Υγεία.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν σχηματίσει κλοιό για να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν τον Αδωνη Γεωργιάδη ο οποίος από το βήμα τους αποκάλεσε «κάφρους» (στο 24:25 του βίντεο) και άλλα… κοσμητικά, ενώ με δικαιολογούσε την πολιτική του υπουργείου του με δηλώσεις τύπου «στη Μυτιλήνη είναι μικρότερες οι αναμονές των ασθενών».

Ιδιαίτερα προκλητικός στο λόγο του ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, φανερά εκνευρισμένος από την παρουσία των διαδηλωτών αναφέρθηκε αρκετές φορές με απαξιωτικό τρόπο στους εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν λέγοντας ότι δεν εκπροσωπούν κανέναν.

Μάλιστα, προσπαθώντας να δείξει τον… δημοκράτη, ζήτησε από τους διαμαρτυρόμενους να στείλουν κάποιον να τον αντικρούσει από το βήμα, αλλά την ίδια ώρα οι αστυνομικοί εμπόδιζαν όποιον ήθελε να πλησιάσει, οπότε ο υπουργός συνέχισε απτόητος το λογύδριο.

Στο τέλος κατάφερε να πλησιάσει, σύμφωνα με το stonisi.gr, η γνωστή γιατρός και στέλεχος της παράταξης Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών Ζήνα Κακναβάτου και πήρε το λόγο. Μεταξύ άλλων σημείωσε, ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι «κάφροι» όπως είπε ο υπουργός αλλά δεν αντέχουν άλλο την απαξίωση της Δημόσιας Υγείας με στρατιώτες οδηγούς ΕΚΑΒ, ελλείψεις στα νοσοκομεία, ελλείψεις ακτινολόγων στα Κέντρα Υγείας και τόσα άλλα.

Ο υπουργός ξέχασε την… ειδυλλιακή εικόνα που παρουσίαζε νωρίτερα και παραδέχθηκε ελλείψεις, όμως είπε ότι αυτό συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη και αναζητούνται λύσεις. Συνέχισε να είναι προκλητικός και στο τέλος της ομιλίας του λέγοντας στους εργαζόμενους «Άντε πηγαίνετε να κάνετε καμιά δουλειά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Έχουμε αυτό που σας αξίζει … μιλάω για αυτούς που δεν πήγαν στις εκλογές και άφησαν να κυβερνάει το 40% ..!!! Αντε και τα ίδια στις Ευρωεκλογές ..!! Ξέρετε εσείς…!!

  2. Κάφροι οι νοσηλευτές και οι γιατροί ?
    κάφροι κε Υπουργέ ?
    μπράβο, τα συγχαρητήρια απο όλο τον ελληνικό λαό έχετε.

  3. Κωλοπαιδα σκατοψυχα ανθελληνικά σκουπίδια ,χωρις ψυχή και τύψεις, φυλάνε αυτόν τον Αλήτη ξευτίλα δολοφόνο των Ελλήνων ….

  4. αντι να τα λετε εδω αναμεταξύ σας δεν τα λετε σε αυτουσ που δεν πανε να ψηφισουν και μαλακιζοντε μπροστα στο λαπ τοπ απο το πρωι μεχρι το βραδυ και εχουν γινει μπετοτουβλα , μπασ και ξυπνησουν και πανε καμια φορα τι περιμενουν να δουν την ψολι στο στομα τουσ ?
    αν πανε ολοι τοτε ουτε 15% δεν θα παρουν τα λαμογια
    εχει χωριστει η Ελλαδα σε 1000 διαφορετικεσ παραταξεισ , ετσι ομωσ μονο αυτοι θα κανουν κουμαντο γιατι πολυ απλα αυτοι κυβερνουν τοσα χρονια και τα εχουν φτιαξει ολα ετσι οπωσ θελουν

  5. Μπουμπούκο είσαι ένας γελοίος καραγκιόζης.Σε έχουμε μόνο για να διασκεδάζουμε

  6. Μπάτσοι αμορφωτοκουπίδια, γιατρουδοειδή νόπανα με φακελοτσέπες και πολιτικάντηδες επίσης νόπανα.

  7. Φαίνεται ο μπουμπουκος δεν κοιτάει συχνά τον καθρέπτη για να δει τον ποιο άχρηστο.

  8. Πηγαίνετε δίπλα στους ασθενείς βρε τομάρια, τρομάρα σας δώσατε και όρκο….

  9. μπραβο στον αδωνη!!!!!!!
    ολοι αυτοι ειναι εαμοβουλγαροι μισελληνες αναρχοκομουνιστες!!!!!!!

    1. Είσαστε πολλά τα νεοφιλελε μουνοπ@ν@ τελικά !
      Έστω κι έτσι όμως θα έρθει η ώρα που θα σας
      γ@μ#σουμε…. όλους !!!

  10. Είδατε τι δημοκρατία έχουν επιβάλει οι λαοπρόβλητοι ηγέτες, ψηφίστε γίδια.

  11. Η ΟΠΚΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ;; ΓΙΑ ΤΑ 300+1 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ;;;;;;;;;;;;; ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ !!!!

  12. Συμβαινει σε ολη την Ευρωπη γιατι στελνουν τα Δισεκατομμυρια των ΦΟΡΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ Κ ΣΤΟΝ ΝΕΝΤΑΝΙΑΧΟΥ !!!! Ξυπνηστε μαλακες κ καταψηφιστε αυτα τα αφοδευματα μεχρι να τους κλεισουμε φυλακη . Με ποιο δικαιωμα ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΟΥΜΕ ;; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΑΣ ;;; ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΜΕ ;;; ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ 65 ΔΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ !!!!!

  13. Αριστερατζες,κουμουνια,συριζομουτρα,προοδευτικοι και λοιπές εναλλακτικές κατσαριδες με κατι ανορθογραφα πανό χαχα…τους γλεντήσε καλά ο Άδωνις…Ζητώ η ΝΔ Ζητω η Οννεδ

  14. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, πού είναι ο Φουρθιώτης βρε εδώ και δύο βδομάδες; Ακόμα να βρείτε τον καταζητούμενο βρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ;

    1. Δεν με παρατάτε φτιάχνω μιζανπλί το μαλλί, αρέσω παιδί μου αρέσω πως να το κάνουμεεεεεεεεεε.

  15. Ένα μεγάλο μπράβο στην αστυνομία.Μη κλαίτε όμως σα τις πουτανες όταν σας δολοφονούν.

  16. Έβαλαν και τους αστυνομικούς στις καρέκλες να το παίζουν κοινό του υπουργού. Που να μείνει μετά ασφάλεια για τον πολίτη;

Leave a Response