ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Η μητέρα του π.Αντωνίου μιλάει πρώτη φορά για τη θυρίδα στο όνομά της: «Το ήξερα»

Κοινοποίηση:
kibotos-5-1

Η μητέρα του πατέρα Αντωνίου «λύνει τη σιωπή» της και μιλά, για πρώτη φορά, για τη θυρίδα που βρέθηκε στο όνομά της αλλά και για τον τραπεζικό λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ.

Η μητέρα του πατέρα Αντωνίου ζει- τα τελευταία 24ωρα- σε μοναστήρι της Χίου, στη Νέα Μονή. Μιλώντας στην εκπομή του Alpha «Tlive», δήλωσε πως γνώριζε για την ύπαρξη θυρίδας στην τράπεζα καθώς και για το γεγονός πως είναι στο όνομά της.
«Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα» ενώ αναφερόμενη στον λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ που βρέθηκε στο όνομά της είπε: «Αυτά τα είχαμε πάει για τα παιδιά, ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου, το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

  2. Την είδα την συνέντευξη.1) Η δημοσιογράφος μιλάει με την μητέρα …η μητέρα είναι μέσα απο το κλειστό παράθυρο και η δημοσιογράφος ΕΞΩ.Πως ακούει?
    2) Η κ. Στεφανίδου μας είπε οτι μία θυρίδα κοστίζει 350 ευρώ τον χρόνο(¡!!!! ) και πως η μητέρα είχε θυρίδα με τόσο χαμηλή σύνταξη. Δεν ξέρει η κ. Στεφανίδου πόσο κοστίζει μία θυρίδα το χρόνο?
    3) Την μητέρα ΔΕΝ την βλέπουμε στο βίντεο.
    Οσο περνά ο καιρός τόσο πιο πολυ βρωμάει το θέμα.

  3. Του την εστησε κανονικα η Κουλαρα ΕΠΕ! Ας προσεχε!

Comments are closed.