ΜΗΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΥ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΥ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: «ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ. ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ»

Κοινοποίηση:
karamanlis

Ξέσπασε η μητέρα του νεκρού μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, Δημήτρη Μασσαλή για την ομιλία στη Βουλή του Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Μετά την επιζήσασα της τραγωδίας Ευδοκία Τσαγκλή η οποία ήταν «καταπέλτης» για τον τέως υπουργό Μεταφορών, η κυρία Σταυρούλα χαρακτήρισε τον κ. Καραμανλή «αλαζονικό».

Μιλώντας στην εκπομπή Super Katerina είπε:

«Είχαμε προσδοκίες αλλά δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Προσωπικά είδα το ίδιο κείμενο με κάποιες παραλλαγές. Το ίδιο αλαζονικός, δεν αναφέρθηκε σε καμία ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά.

Εκείνο που έκανε αρνητική εντύπωση στην κ. Μασσαλή ήταν το χειροκρότημα στον πολιτικό.

«Το πιο θλιβερό από όλα, το πιο λυπηρό, είναι ότι κάθε φορά που τελείωνε μία φράση του πήγαινε το βλέμμα στο κοινό του, τους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι χειροκροτούσαν.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν τελείωσε, αυτό το δυνατό και ηχηρό χειροκρότημα το οποίο τρύπησε τα αυτιά των συγγενών και των θεατών. Εμένα με πείραξε και το γεγονός ότι καθόλη τη διάρκεια της πορείας του μέχρι να κάτσει στην καρέκλα του έδιναν το χέρι. Ποια ήταν η μεγάλη επιτυχία;».

Καταλήγοντας η κ. Σταυρούλα τόνισε πως «δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του».

«Νομίζω πως παρά την φιλότιμη προσπάθεια που έκανε για να σώσει ότι μπορούσε από την αξιοπρέπειά του, ακριβώς το αντίθετο κατάφερε. Θεωρώ ότι ο κ. Καραμανλής ξέρει ότι το πόρισμα κάποια στιγμή θα δείξει ποινικές ευθύνες και θα λογοδοτήσει. Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΒΡΕ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΧΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ…Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΤΟΥ ΔΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ 74 ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΣΕ 57 ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΑΙ…..

  2. Οι Σερραίοι είναι από την Περσία και την Συρία για αυτό και δεν τους ενδιαφέρει η δικαιοσύνη και η δημοκρατία.
    Βάρβαροι μέχρι εκεί που δεν φτάνει.

  3. Οι σεραιοι το 85 %ειναι σκατοφαρα κ ρουφιάνοι πισώπλατα σκουπίδια

  4. Μακάρι να είμασταν μερικές δεκαετίες πίσω κ να υπήρχαν στη χώρα 5 raf..5 ερυθρες Ταξιάρχες κ άλλες 10 17 Νοέμβρη..θα είχαν πάρει φωτιά οι κάννες..αλλα δυστυχώς για μας παπαλα κι ευτυχώς γι αυτούς τους ερπετικους…..αλλα ποτέ δεν ξερεις

  5. Σας γλενταει ο καραμαν-αλης. Ζει στη χλιδή έχοντας σας γραμμένους και σεις στη φτώχεια.. να φωνάζετε στον τοίχο.

  6. Απλα Καραμαν…λακας! Ντροπη για τους Σερραιους που ψοφιζουνε αυτο το μπουλο κτηνος!

  7. Στις Σέρρες όμως είναι άρχοντας. Κάθε σπίτι έχει και από έναν διορισμένο και δύο…… Σκουλίκια, ραγιάδες, τόσα χρόνια για αυτό δεν αλλάζει τίποτα σε μια χώρα που οι μισοί και παραπάνω είναι βολεμενοι και ψάχνουν πάντα να έχουν ένα δόντι, μια γνωριμία με κάποιον απ’την εξουσία για να τους κάνει τα χατίρια. Για αυτό το σύστημα καλά κρατεί και κάνει ότι θέλει. Ο Έλληνας καταλαβαίνει μόνο όταν το κακό χτυπήσει την πόρτα του.

  8. Πρέπει να εξαυλωθουν αυτά τα κατακάθι που υποτίθεται κυβερνάνε..πραγματικα δεν έχω ζήσει πιο σιχαμερη..πιο ερπετικη..πιο εμετική..πιο μαφιόζικη..πιο διεφθαρμένη..πιο ψευδή..πιο ελεεινή..πιο άσχημη..πιο κακη..πιο διεστραμμένη κυβέρνηση απ αυτή..παρτε μάτι κ κάτι διεστραμμένες σκατοφατσες έχουν οι περισσότεροι..φτου σας ρε βρωμεροι κ τρισάθλιοι ανάθεμα την ώρα που γεννηθήκατε νούμερα της κοινωνιας

  9. Όσοι υπογράψουν υπέρ του Καραμανλή μην τους φανεί μετά περίεργο αν ο κόσμος ιδίως η νεολαία φυσικά βγει εκτός ελέγxου και στείλουν τα δικά τους παιδιά στο ΚΑΤ.Μην ξεxνάνε οι πολιτικοί προδότες πως ως τώρα απέναντι τους επίσημα είναι 1.500.000 Έλληνες με ταυτοποίηση στο γνωστό Org tempi συν τους υπόλοιπους που δεν ξέρουν την διαδικασία υπογραφής.

    1. Οι υπογραφές είναι το εύκολο. Σήμερα γιατί έξω από τη Βουλή δεν ήταν οι μισοί απ’αυτούς; Την ημέρα που θα συζητηθεί το θέμα στη Βουλή πόσοι θα είναι εκεί έξω; Επαναστάτες και συμπαραστάτες του καναπέ. Μα το σύστημα για να φοβηθεί θέλει την φωνή του λαού που είναι οργή Θεού. Όλα τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση και για να νομίζουν κάποιοι ότι κάτι προσφέρουν.

  10. ..Ντράπηκε και η ντροπή όμως με το χειροκρότημα κατά την διάρκεια και στο τέλος της ομιλίας του .Λες και χειροκροτούσαν με έπαρση οπαδοί κάποια ποδοσφαιρικής ομάδας για την απονομή κυπέλλου και όχι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου.Και αναρωτιέσαι σαν νοήμων άνθρωπος αυτοί δεν έχουν ενσυναίσθηση δεν ξέρουν τι σημαίνει πόνος πένθους.Δεν έχει σημασία αν έχουν παιδιά η όχι .Ο πόνος του πένθους είναι γνωστός σε όλους μας από κάποια ηλικία ειδικά και μετά .Μόνο ντροπή να μετατρέψουν σε πανηγύρι την απολογία ενός συναδέλφου τους που είναι υπόλογος για ένα έγκλημα που οδήγησε στο θάνατο 57 νεκρών και στο ψυχικό θάνατο όλων των συγγενών τους αλλά και στο πένθος όλη την Ελλάδα .

  11. Από εδώ και πέρα ο κύριος αυτός πρέπει να τον φυλάει ολόκληρος στρατός δεν τον βλέπω καλά εδώ είμαστε

    1. Δεν τον σώζει ούτε ο στρατός..θα βρεθεί το……νεκρο σημείο κ τέλος

Comments are closed.