ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ! ΣΟΚ στο κέντρο της Αθήνας – Έτσι θα είναι στολισμένη η πρωτεύουσα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
IMG_4539 (1)

Δείτε το μήνυμα που μας έστειλε ο φίλος – αναγνώστης Ανάργυρος Α.

“Έξω από τη Βουλή. Αυτός θα είναι ο στολισμός για τα Χριστούγεννα. Ο Δήμαρχος, στόλισε με γαμουλες… Επαφές τρίτου τύπου. Περιμένοντας τους εξωγήινους”.

Μια ομορφιά…

IMG_4539 (1)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

 1. Εκεί στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, παρατηρήστε ότι αν πληκτρολογήσετε στο Google “dreams for destruction of America” καί αναφέρομαι στα οράματα και όνειρα χριστιανών για την επερχόμενη καταστροφή ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ, όπως περιγράφεται στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, θα διαπιστώσετε ότι ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.
  Πληκτρολογείστε την ίδια φράση στο BING και δέστε με τα μάτια σας ότι το Google ΚΡΥΒΕΙ τά αποτελέσματα!!! Το γράφω γιατί πρίν 3-4 χρόνια σου εμφάνιζε δεκάδες σελίδες και βίντεο με την προφητική βιβλική καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών όπως μαρτυρούν οι εκατοντάδες προειδοποιήσεις που έρχονται από τον Θεό στους Αμερικανούς χριστιανούς,με την μορφή ονείρων.
  Καθίσταται φανερό ότι τό Google δουλεύει για την παγκοσμιοποίηση.Επομενως,ότι αναζήτηση κάνουμε και ότι βλέπουμε,καταγράφεται με πάσαν λεπτομέρεια…Να δούμε σε πόσο καιρό,θα σταματήσουν και οι άλλες μηχανές αναζήτησης να επιστρέφουν αποτελέσματα και να μας κατευθύνουν εκεί πού θέλουν…

 2. Μιας και ή Εκκλησία βγάζει τον σκασμό…Ένας πελάτης μου, σοβαρός άνθρωπος,80χρονος σχεδόν,μου διηγήθηκε πως όλοι στην Λεόντειο ήξεραν ότι ό Ι……… είναι κουνιστος.Και τόν φώναζαν όχι με το αντρικό του όνομα!!!!!!!!
  Τι να πει κανείς σ’ αυτή την γαμωχωρα;
  Έχω σιχαθεί τά άντερα μου.

 3. Μετρήστε τις Γράμμουλες. Έξι, έξι, έξι. Τρια εξαρια. Τι …ομορφιά…μες τα Χριστούγεννα. Καμαρώστε τους, οσοι τους ψηφίσατε.

 4. Καλα ρε σεις ,σε κανεναν δεν περασε απ το μυαλο ότι τα στολιδια δεν τα βαζουν τωρα λογω γρηγοροπουλου? πορειες θα γινουν μολωτοφ θα πεσουν…μετα της 6 του μηνα θα στολισουν τα χριστουγεννιάτικα!!!!

 5. Σημειωτέον ότι στο Καρπενήσι,συμπτωματικώς, έχουν προγραμματισθεί οι <>,χωρίς αναφορά της λέξης <>.Να αναμένομε ,λοιπόν, γιορτές Άνοιξης αντί για Μεγάλη Εβδομάδα, γιορτή Καλοκαιριού αντί για 15αύγουστο, κοκ.Ξεπεσμός και υποτέλεια των κυβερνώντων,αλλά και των εκκλησιαστικών παραγόντων!

  1. Άλλο η γιορτη της ανοιξης και άλλο το πασχα ,άλλο η γιορτη του καλοκαιριου και άλλο το 15αυγουστο της παναγιας μην λες σαχλαμάρες !!

 6. Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ……ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΟΡΚ ΟΙ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟΛΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΗΝΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ…..

Leave a Response