ΜΕΤΑ ΤΟ “ΧΡΥΣΟ” ΡΕΥΜΑ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ!!! Σαμποτάζ Κ.Μητσοτάκη στο ελληνικό γάλα; – «Πρέπει να είναι πιο ακριβό»

Κοινοποίηση:
mitsotakis

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπό τον μανδύα του «πατριωτισμού» (με τον οποίο δεν έχει καμία σχέση ούτε αυτός, αλλά ούτε η κυβέρνηση του) είπε ότι όποιος θέλει ελληνικό γάλα θα πρέπει να το πληρώσει πιο ακριβά!

Άρα, με λίγα λόγια, αυτό που υπονόησε ο κ.Μητσοτάκης, είναι οι πολίτες να στραφούν στις πολυεθνικές που έχουν το γάλα φθηνότερα; Πονηρός ο πρωθυπουργός, με την ακρίβεια στα ύψη και τον κόσμο να μετρά μέχρι και το τελευταίο ευρώ για να ψωνίσει…

«Μπορεί να σημαίνει λίγο πιο ακριβό ελληνικό γάλα (σ.σ. η μάχη –και καλά- της Κυβέρνησης κατά των παράνομων ελληνοποιήσεων γάλακτος), γιατί πρέπει το ελληνικό γάλα να είναι πιο ακριβό, εφόσον είναι ελληνικό τελικά στο ράφι, όμως τα χρήματα αυτά επιστρέφουν γιατί είναι εγχώρια παραγωγή και στήριξη με αυτόν τον τρόπο του πρωτογενούς τομέα».

Καταρχήν, δεν «πρέπει» τίποτα, θέμα πολιτικής είναι και κατά δεύτερον τα χρήματα δεν επιστρέφουν γιατί τα τρώνε οι φόροι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: