ΜΕΓΙΣΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ για το τουρκοκάναλο! Νεαρός στο Καβούρι “εισβάλλει” στο live και… “πόσα σας δίνουν για να λέτε Μ@λ@κιες”; (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
skai

Ο ΣΚΑΪ θέλησε να κάνει μια ζωντανή σύνδεση από το Καβούρι, το οποίο μέχρι και αργά το βράδυ έσφυζε από κόσμο, αλλά δεν τα υπόλογισε καλά.

Ένας νεαρός που ήταν κοντά στον δημοσιογράφο θέλησε να κάνει την παρέμβασή του και “ξέσκισε” την κυβέρνηση προκαλώντας τον κόσμο να… ξυπνήσει. Κάποια στιγμήκαι αφού έχει πει μύρια όσα χωρίς να μπορεί κανείς να τον απομακρύνει, ρώτησε τον δημοσιογράφο: “Πόσα σας δίνουν για να λέτε μ@λ@κίες”;

Φυσικά και δεν πήρε απάντηση,  αφού τόσο για τον Στραβελάκη όσο και για τον ρεπόρτερ, ήταν απλά… Δευτέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

 1. Αυτός λοιπόν που λέει την αλήθεια είναι ηλίθιος κε Καραμερε ε ? Εσύ και οι παρέες σου που μας βασανίζετε με αντικειμενική δημοσιογραφία και πολιτική τρομοκρατίας ενίοτε, είτε στις Περιφέρειες και στους ΟΤΑ, είτε αλλού, είσαστε το λιγότερο όχι ηλίθιοι ? Γιατί δεν έρχεστε λοιπόν εσύ και οι παρέες σου, να μοιραστείτε μαζί μας τις αγωνίες μας και τα αδιέξοδα μας, στο πεζοδρόμιο, δια ζώσης ? Τι φοβάστε ? Γιατί φοβάστε ? Αφήστε τα πατροναρίσματα, η κοινωνία ξέρει πολύ καλά ποιος είσαι εσύ και οι παρέες σου.
  Υ.Γ. Μην στεναχωριέσαι δουλειά θα έχεις πάντα με αυτά τα ποσταρίσματα που κάνεις.

 2. Κατάρα στο ΠΑΣΟΚ που έδωσε άδεια στα τσοντοκαναλα…. Και μας κατσανε στο σβέρκο…. Και έγιναν νταβαδες… Ροχαλες όπου τους δείτε στα κοπρόσκυλα..

 3. Ενας ηλίθιος (και πνευματικά καθυστερημένος) πετάγεται και χαλάει το σοβαρό ρεπορτάζ που παρακολουθούν 1000άδες 1000άδων και ενημερώνονται. Ποιος είναι το πρόβατο λοιπόν;

  1. Οι χιλιάδες χιλιάδων προβάτων που ενημερώνονται από τα κανάλια του συστήματος.Αυτοι είναι τα πρόβατα μια ζωή.Οτι πει το κουτί τρέχουν και το κάνουν.
   Ο άλλος που βλασφημισε λέγοντας πως το Άγιο φως είναι το εμβόλιο τι να του πεις τώρα.Αντε να μη γίνω κακος άγιες μέρες.

 4. Η κυβέρνηση έχει κάνει συμφωνία με τις τράπεζες, στις οποίες χρωστούν εκατομμύρια ευρώ τα κανάλια, να κόβουν κάθε μήνα μέρος του χρέους: με την προυπόθεση και σε καθεστώς απειλής απέναντι στα ιδιωτικά κανάλια να μην λένε ποτέ, τα παρακάτω: για εβραίους και μουσουλμάνους που συνωστίζονται σε συναγωγές και τζαμιά / για λαθρομετανάστες / να μην ρωτάει ο δημοσιογράδος κάποιον λοιμωξιολόγο με ποιο δικαίωμα βγαίνει και υπερασπίζεται ως ασφαλές ένα εμβόλιο λες !! και είναι μέτοχος ή εκπρόσωπος της εταιρείας που το παράγει / να μην αναφέρουν ποτέ, γιατί βάζουν σε καταστολή στα νοσοκομεία ασθενείς με covid και τι σημαίνει καταστολή / να μην απορεί κανένας που οι θάνατοι από τον ιό είναι πάντα σε σταθερό νούμερο πάνω κάτω / Κυρίως έχει δοθεί η εντολή στα κανάλια για να κοπούν σταδιακά παρανόμως, τα χρέη τους, να μην φιλοξενούν συγκεκριμένα κόμματα και πρόσωπα ώστε να ξεχάσουμε ως πολίτες πως υπάρχουν άλλα κόμματα !!!

Leave a Response