ΜΕΓΑΛΗ “ΕΠΙΤΥΧΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ!!! Συνέλαβε ιερέα επειδή τόλμησε να κοινωνήσει γυναίκα – Δεν θα πιστέψετε τι του έκανε στο Τμήμα

Κοινοποίηση:
κατάλογος-17

Η Σαντορίνη είναι ανάστατη. Ο εκεί αστυνομικός διευθυντής κ. Αποστόλης Κομποχόλης (αν δεν κάνουμε λάθος το όνομα), περιφερόμενος με πολιτικά, από ναό σε ναό του νησιού και με υπερβάλλοντα ζήλο, μοιράζει κλήσεις προς τους ιερείς και παίρνει δακτυλικά αποτυπώματα εξαντλώντας εκεί το καθήκον που τον έστειλε η πατρίδα να επιτελεί στο ωραίο νησί των Κυκλάδων.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να καταλάβουμε επακριβώς αυτό που έγινε.
Ο πατήρ Γεώργιος Φύτρος είναι εδώ και πολλά χρόνια εφημέριος της Μυρτιδιώτισσας στο Καμάρι Θήρας. Υποδειγματικός ιερέας. Με φόβο Θεού και με αφοσίωση στο ιερό του καθήκον και στους ενορίτες του.
Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα υγείας και έχει βαρύνει πολύ.
Ίσως και από τα χρόνια του.
Ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει από το να είναι φιλακόλουθος και ακούραστος ιερέας, ο οποίος δεν φείδεται κόπων και δυνάμεων, αλλά βρίσκεται πάντα επί των επάλξεων και κοντά σε κάθε πάσχοντα συνάνθρωπο.
Ρωτώντας τους κατοίκους της εκεί περιοχής μόνο καλά λόγια μας είπαν για τον ταπεινό και ακούραστο λευίτη.
Με τη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω του COVID -19 είχε προσαρμοστεί και εκείνος όπως όλοι οι κληρικοί μας , στις εντολές και στα κυβερνητικά μέτρα και φορούσε πάντα μάσκα καθώς λειτουργούσε, καθώς κοινωνούσε το λαό μας και σε τακτά χρονικά διαστήματα καλούσε τους εκκλησιαζόμενους να προσέχουν και να τηρούν τις αποστάσεις.
Ήταν τυπικός και προσεκτικός για πολλούς λόγους αλλά και γιατί δεν ήθελε να ερεθίζει τα πνεύματα εκείνων που φοβούνται .
Επίσης δεν ήθελε να κατηγορηθεί η Εκκλησία καθώς η Σαντορίνη είναι στο βαθύ κόκκινο. Βλέπετε επέστρεψαν οι εκδρομείς των Χριστουγέννων απο τα εξωτικά μέρη( Ντουμπάϊ κλπ) και από τα Βαλκάνια και το τίμημα αυτή Πα της απερισκεψίας το πληρώνουν οι εκκλησίες.
Ο ναός της Μυρτιδιώτισσας στο Καμάρι λόγω των μέτρων κλείδωσε ακόμη μια φορά. Δηλαδή λειτουργούσε μέσα ο πατήρ Γεώργιος και οι πιστοί στέκονταν έξω στην αυλή.
Κάποιοι εκ των ενοριτών πήγαιναν, κάποιοι δεν πήγαιναν καθόλου. Και εδώ είναι η μεγάλη έκπληξη.
Την Κυριακή 7/2/21 έγινε η θεία λειτουργία κεκλεισμένων των θυρών με 4 μόνο άτομα, τα απολύτως απαραίτητα ..
Μετά το πέρας της λειτουργίας μια οικογένεια με 2 μικρά παιδιά ζήτησε να κοινωνήσουν.
Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε και εισήλθε στον Ναό ο διοικητής της αστυνομίας με πολιτικά ρούχα.
Ο ιερέας πήγε στην Αγία Πρόθεση να παραλάβει την θεία κοινωνία για να κοινωνήσει τα δύο παιδιά ( το ένα με ειδικές ανάγκες).
Μετά τη θεία κοινωνία ο διοικητής ζήτησε την ταυτότητα του ιερέα και του είπε να τον ακολουθήσει στο τμήμα .
Εξερχόμενοι του Ιερού Ναού εμφανίστηκε μια γυναίκα στο προαύλιο χώρο και θέλησε να μπει μέσα για να ανάψει ένα κεράκι.
Ο διοικητής αντι να ασχολείται με τα πραγματικά του καθήκοντα παρίστανε τον εισαγγελέα της πίστεως των απλών ανθρώπων, έκοψε κλήση με πρόστιμο 1500€ για το ιερέα, στην οποία μάλιστα ανέγραψε ότι η γυναίκα εισήλθε και κοινώνησε πράγμα που δεν συνέβη.
Αλήθεια εκτός από την συμμετοχή στη λειτουργία απαγορεύεται και η θεία κοινωνία; Ποιος το ορίζει αυτό; Ο κ. Αστυνομικός Διυθυντής Σαντορίνης;
Στο Α.Τ. πήραν αποτυπώματα και από τα 10(❗️) δάκτυλα του ιερέα, ο οποίος παρέμεινε μιάμιση ώρα στο τμήμα και του απαγγέλθηκε η κατηγορία της παραβίασης της ΚΥΑ και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Όταν ρώτησε τι παραβίασε του είπαν γιατί …κοινώνησε ανθρώπους .
Η αγανάκτηση στο χωριό είναι τεράστια γιατί αυτό οι πιστοί το βιώνουν ως τρομοκρατία. Μιλήσαμε με αρκετούς ανθρώπους και όλοι καταλήγουν στην ίδια ετυμηγορία: θέλουν να μας φοβίσουν για να μην πηγαίνουμε στην Εκκλησία.
Κύριε Χρυσοχοίδη έχετε καταλάβει τι γίνεται; Αυτή τη στιγμή με τον αέρα και την εξουσία που έχετε δώσει στους αστυνομικούς σε όλη την Ελλάδα γίνονται υπερβολές και έκτροπα που δεν δικαιολογούνται.
Ελάχιστοι αστυνομικοί κάνουν τα στραβά μάτια γιατί έχουν φόβο Θεού και βλέπουν την αδικία που συντελείται εις βάρος της Εκκλησίας και των ιερωμένων. Από μόνο του αυτό το γεγονός είναι ένας μικρός διωγμός κατά της Εκκλησίας! Και αυτό το ανέχεστε και το ενθαρρύνετε εσείς. Ενώ σήμερα στην διαδήλωση των Αριστερών με δικαιολογία το νομοσχέδιο για την Παιδεία δεν είδαμε να ιδρώσει το αυτί κανενός!
Ούτε κλείσεις κόψατε στα γκρουπούσκουλα που καταδίκασαν την Αθήνα και σταμάτησαν την κυκλοφορία επί ώρες δημιουργώντας ένα απαράδεκτο χάος! Μόνο μερικά δακρυγόνα έπεσαν. Ωστόσο αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι όταν τελειώσει όλο αυτό όσοι πρωταγωνιστούν σε αυτή την κατάπτωση θα…δακρύσουν χωρίς την βοήθεια δακρυγόνων!

Πηγή: exapsalmos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

 1. Οι Αστυνομικοί Διευθυντές, τον προσεχή Μάρτιο, ή Απρίλιο, θα κριθούν για Ταξίαρχοι ή, για παραμένοντες. Βασικό κριτήριο για την επιλογή τους, είναι η συμμόρφωσή τους προς τα εκπορευόμενα από την πολιτική και την κλαδική τους ηγεσία. Όπως έλεγαν και οι Ιεροί πρόγονοι των Ελλήνων, ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ

 2. Παρεμποδίζετε ως μανιακοί τήν διέλευση τού σχολίου, αίσχος δι’υμάς μακελάρηδες χασαποσφαγείς
  Εσύ πουτανοβρωμόπουστα κουνιστή καί λυγιστή ζαγκλή καί αναθεματισμένη προσωποποιημένη κατάρα καί τρισκατάρατε δαίμων, ξεκουμπίσου κανίβαλε μπάσταρδε τού κερατά, απ’τό site. Κλείσου καραπουσταριό εις τήν τρύπα σου κατηραμένε σκύλε.Μέ τίποτε δέν θά ξεφύγεις βδελυρό σκουλίκι εκ τής οργής Τού Θεού μου.Πάρε αγκαζέ τούς ανώμαλους σατανοθεούς σου, ελεεινη τσοκαροχαμούρα καί παύσον νά εξομβρίζεις καί διαφημίζεις τό βουρκάρι τό οποίον κατακλύζει τήν βορβορώδη χαβουζοκαρδία σου. Τό ανάθεμα Τού Θεού μου νά σέ ακολουθεί καί πέραν τού δυσώδους τάφου σου, καθώς επίσης καί όσους σέ γαλούχησαν νά αποδεικνύεσαι τέτοιο ρεμάλι καί δυσώδες δίποδο. Ξεκουμπίσου προσωποποιημένο ανάθεμα καί κράτα τάς βλασφημείας καί βδελυρότητας διά τήν ιδικήν σου βδελυρά νοοτροπία. Όλοι εδώ έχουν καταλάβει τί μπάσταρδος είσαι, αλλά επειδή είσαι εκ γενετής βρωμόπουστας καί δέν έχεις ίχνος αξιοπρεπείας διά τούτο επανεμφανίζεσαι ίνα ξεβράζεις καί αποκαλύπτεις τήν δυσωδία σου, ελεεινό αποβρασματικό (κουνιστό καί λυγιστό …..ροδελο!!!!!) πουστοδίποδο.Δέν χάνεις ευκαιρία, διαβολοτσόγλανο, συχνά-πυκνά νά καταφέρεσαι εναντίον τής Μόνης Αληθούς καί σωτηριώδους Πίστεως, ως γνήσιο όργανο τού σατανά,διότι αυτό αποδεδειγμένα είσαι, δόλια ελεεινή σαβούρα.

 3. Άξιος Πάτερ και έτσι να συνεχίσεις, αυτό είναι το καθήκων των “στρατιωτών” του Χριστού, ο νόμος του θεού και ο νόμος του Άρχοντα, άλλωστε αυτή είναι η ιστορία μας διωγμοί επί τουρκοκρατίας διωγμοί και επί φιλονεοταξίτικου καθεστώτος Μητσοτάκη. Αν ήταν όλοι οι Ιερείς έτσι θα είχαμε απαλλαγεί από το τυραννικό καθεστώς που μας κυβερνά.

 4. Ζουμε την συγχρονη επαναληψη της Αντιγονης του Σοφοκλή…
  Ο ανθρώπινος νόμος εναντια στον θείο συμπαντικό!!!

 5. Ζουμε την συγχρονη επαναληψη της Αντιγονης του Σοφοκή…
  Ο ανθρώπινος νόμος εναντια στον θείο συμπαντικό!!!

 6. Όλα αυτά που συμβαίνουν, μας αποδεικνύουν ότι έχουμε βγάλει το Θεό από την ψυχή μας.Απο εκεί αρχίζουν όλα τα προβλήματα στην πατρίδα μας.Αν το καταλάβουμε νωρίς,σωθηκαμε.Εμεις αποφασίζουμε για το μέλλον μας.

 7. Απλά Ν.Τ.Ρ.Ο.Π.Η. για τον αστυνομικό που περιφερόταν, ως χαφιές, από ναό σε ναό για να συλλάβει τον “εγκληματία” ιερέα και τους “κακοποιούς” πιστούς … Δεν έχουν αντιληφθεί, ακόμη, τα αλαζονικά πιόνια του σαθρού πολιτικού συστήματος, ότι “όποιο χέρι τα έβαλε με την Εκκλησία, ΞΕΡΑΘΗΚΕ” …
  Είσαστε ΤΡΑΓΙΚΟΙ, ρε ρεζίληδες … Εθελοτυφλείτε στα πραγματικά εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου (δολοφονίες, βιασμούς, ληστείες, απαγωγές, κλοπές, κλπ.) και διϋλίζετε τον κώνωπα στα ιερά μυστήρια της Εκκλησίας … ΦΤΟΥ ΣΑΣ, καταραμένα δίποδα …

 8. Αυτός δεν είναι αστυνομικός…. είναι 👹δαίμονας μεταμορφωμένος.
  Άντε πάτερ τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

 9. Δεν ακουσαμε αν εκλειε το Τεμενος και τα τζαμια που ειναι διεσπαρμενα σ ολη την Ελλαδα
  και αν εκδιωχτηκαν μουσουλμσανοι και οι πνευματικοι τους απο τα τα τσαμια.
  Η θελουν να μας αλλαξουν την πιστη και γιαυτο εγκαθιστουν τους λαθρομουσουλμαννους και διεγιρουν τζαμια και τεμενοι σ ολη τη χωρα ενω κρεμιζοντε σταυροι και βεβυλωνοντε Εκκλησιες και ουτε γατα ουτε ζημια
  και σνα να μην εφτανε αυτο τωρα κλεισανε επ εινα χρονο τις Εκκλησιες και απαγορευουν την θεια λειτουργια τη θεια κοινωνια και τα μυστηρια.
  Θα ξυπνησουμε επι τελους για να κανουμε μια επανασταση για την πιστη την αγια
  διοτι διχως πιστη δεν υπαρχει πατριδα

 10. Αυτος ο μορφωμενος υποτιθετε θα δειτε την καταληξη του απτης τυψεις.χαιρετε αυτος…αλλα ντρεπετε η οικογενεια του κ οι γονεις του.τους ξεφτυλησε σε ολο τον κοσμο.αστον ειδη τιμωρειτε απο τυψεις….κ μετά η θεία δικη!!!!!!!ΑΛΙΜΟΝΟ…..Τρεχα νατο σωσεις εστω κ τωρα!!!!!μετανοια ναί ειν η μονη σου λυση!!!!!!

 11. Τελικά όλοι οι μπάτσοι είναι προβληματικά άτομα. Προβλήματα όλοι τους, πολλά και μεγάλα προβλήματα…υπαρξιακα, ψυχολογικά, εγκεφαλικα, νευρολογικά, επικοινωνιακά …….άτομα που γενικα δεν έχουν νορμάλ συμπεριφορες.

 12. Τηρούσε τα μέτρα ο χριστιανός και στο τέλος τον παρακάλεσαν να κοινωνήσουν 2 παιδάκια μπορούσε να πεί όχι? Σβήστε αμέσως το πρόστιμο παλιοξεφτιλισμένοι στο υπουργείο είναι ντροπή. Όσο για τον αστυνομικό μετάνοια και δάκρυα προς τον ουρανό είναι βαρύ αυτό που έκανε αλλά συγχωρεί ο Θεός.

 13. Ρε ας μαζευτούν καμιά 5-6 άτομα με κουκούλες και να τον κάνουν ασηκωτο απ’το ξύλο. Στις μικρές κοινωνίες και χωριά οι μπάτσοι είναι πιο χεσμενοι γιατί όλοι ξέρουν που μένουν και άμα τους ως πετύχουν χωρίς στολή θα τις μαζέψουν. Ώρα να πάρει ένα μαθημα ζωής ο γιδομπατσος.

 14. Σε ένα κράτος με κυβέρνηση χούντας, τι περιμένουμε απο την αστυνομία; Αυτές είναι οι διαταγές

 15. Περιμένετε… Υπάρχει και η θεία δίκη..
  Έρχεται σε αυτούς που ακούμπησαν τα βρωμοχερα τους στην Εκκλησία του Χριστού..

 16. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να δώσει ένα καλό μάθημα στον μαλακισμένο αστυνομικό, πρίν του το δώσει ο Θεός.
  Χάρη θα του κάνει, γιατί ο Θεός ΔΕΝ αστειεύεται.

 17. Ο ιερέας που αρνείται να κοινωνήσει τους πιστούς επειδή έτσι τον διατάσσει το κράτος,καλύτερα ας πετάξει τα ράσα του.

 18. Επιτρέψτε την αντίθεση και τον διάλογο, όχι στο ναι ναι ναι.
  Μόνο όσοι έχουν χεσμένη την φωλιά τους φοβούντε τον διάλογο!

 19. Μετά φόβου Θεού πίστεως και αγάπης προσέλθετε. Αξιος ο Ιερέας εφάρμοσε τον Νόμο του Θεού που είναι ανώτερος από όλους τους Νόμους της γης. Δεν είδα τον ίδιο ζήλο σε ( Ρομα, Αλλοδαπούς , Κουμουνιστες) που κάνουν ότι θέλουν και όποτε το θέλουν μόνο ή εκκλησία σάς πειράζει . Ντροπή!!!!

 20. Η αστυνομια εχει γινει “μπατε σκυλοι αλλεστε”…
  Καθε καρυδιας-καρυδι στην Υπηρεσια.

 21. Δεν είμαι βέβαια με την υπερβολική αστυνομική βία, αλλά ούτε και με τους τσαρλατάνους
  που πουλάνε κοπανιστό αέρα, αυτό που βγάζει μάτι, είναι το άκρατο μίσος προς
  πάντων που κριτικάρουν τις σαπιοκυλιές με τα μαυρα φουστάνια.

 22. Αξιος ο ιεράς, μπραβο του….
  Όσο για τον απαράδεκτο ,καταραμένο, ανθέλληνα πισογλέντη διοικτητή , δεν χρειάζοντε λόγια, την αδικία που έκανε στον άγιο άνθρωπο να την βρήσκει καθημερινά στην ζωή του … Φτου σου παλιάνθρωπε ελείνε

 23. Πλεον παρασιμο ετσι παιρνεις!!!δε χρειαζεται να πολεμησεις…και για ολα φταιει η εκκλησια!!!

 24. …..ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ !!!….ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ!!!….Ο ΜΠΡΑΒΟΣ -ΝΟΝΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ!!!…ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ!!!…..ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ!!!

 25. Αν όντως έγινε έτσι όπως γράφει το ρεπορτάζ, τότε η ιστορια έγραψε:
  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΜΠΟΧΟΛΗΣ:
  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ.
  ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΟΥ.

 26. Γιατί δεν τον τσακωνουν να του ρίξουν ένα χέρι ξύλο να ισιωσει??? Σιγά την εξουσία και τις παπαριτσες του βλαχομπατσου!!! Άμα φάει τις κλωτσιες του θα έρθει στην ευθεία του!!7

  1. Παλια που ημαν Σαντορίνη!! Δούλευα σε ένα πολύ γνωστό κλαμπ στα Φηρα, πορτιέρης τον πλάκωσε στα μπουνιδια έναν μπάτσο

 27. Καλησπερα εναπομείναντες ανθρωποι ΕΛΛΗΝΕΣ και μη,καποιος απο την περιοχη ,να οργανωσει να βαλουμε ολοι απο λιγα χρηματα απο το υστέρημα μας και να τα πληρωσουμε,και μη δινετε αξια στις υαινες !!!!

 28. Αγαπητέ κύριε διευθυντή του αστυνομικού τμήματοs Σαντορίνηs,έχε κατά νου ό,τι ο Κύριοs Ημών Ιησούs Χριστόs άπειρεs φορέs ”κάνει τα στραβά μάτια΄΄ και συγχωρεί τουs δούλουs του για τιs πράξειs τουs.Λίγεs φορέs αναγκάζεται να παρέμβει,όχι για να τιμωρήσει αλλά για να συνετίσει.Αν ισχύει αυτό που διαβάζω καλά θα κάνειs να διορθώσειs αυτή την ασεβέστατη ενέργεια προs Εκείνον.

 29. Ως γνήσιος χριστιανοδιώκτης, τέκνο του Διοκλητιανού. Ζήλεψαν τη «δόξα» του Ιούδα του Ισκαριώτη.

 30. Για άλλη μια φορά οι ένστολοι τσαντοκουβαλητές των σωτήρων του Έθνους, που ξέρουν να κάνουν τις κουραδομαγκιές τους μόνο σε αδύναμους, ηλικιωμένους και κληρικούς, ακολουθώντας τυφλά τις οδηγίες από τους ρατσιστές του κάθε τι Ελληνικού και Ορθόδοξου, έγιναν βασιλικότεροι του βασιλέως, (αυτή την φορά στη Σαντορίνη) μοιράζοντας κλήσεις με πρόσχημα πάντα την πανδημία, προς τους ιερείς και παίρνοντας τους δακτυλικά αποτυπώματα, την ώρα που έχουν εξαιρεθεί από αυτή την διαδικασία, όσοι έκαναν ποδηλατάδα στην Πάρνηθα, όσοι γλεντούσαν με μεγάλο ΚΟΡΟΝΟΤΣΙΜΠΟΥΣΙ στην Ικαρία, οι διάφοροι Γιάνηδες (με ένα Ν) που θα σουλατσάρουν στο εξοχικό τους, οι Αθίγγανοι και οι ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΣ, που κάνουν κατά μπουλούκια ότι θέλουν.
  β. τεζαρης
  ϶ϵλληνας, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

Leave a Response