ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Η Λέσβος υπό μουσουλμανική κατοχή – Διορίζουν και Ιμάμη!!!

Κοινοποίηση:
moria_minors

Η ισλαμοποίηση των νησιών του Αν.Αιγαίου φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει καθώς μετά τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας η χώρα και η εθνική της ασφάλειας μπαίνουν σε νέο στάδιο, με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει η Ελληνική Λύση σε ελληνικά δημόσια έγγραφα αναγνωρίζεται η ύπαρξη «θρησκευτικής μειονότητα» στη Λέσβο, καθώς παραχωρείται σχετική άδεια για να υπηρετεί πλέον ιμάμης στο νησί και να κατασκευαστεί μουσουλμανικό νεκροταφείο!

Απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, η Ελληνική Λύση τον καλεί να αντιληφθεί το μέγεθος του εθνικού κινδύνου που κρύβει η εν λόγω κίνηση και να λάβει άμεσα μέτρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου μετανάστευσης και ασύλου της 1ης Ιουλίου, στους καταυλισμούς μέσα και γύρω από το ΚΥΤ της Μόριας διαμένουν 15.320 πρόσφυγες και μετανάστες. Ενώ συνολικά ο αριθμός των φιλοξενουμένων στο νησί ανέρχεται στους 17.375.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Θα κάνουν μουσουλμανικό νεκροταφείο στα άτομα που πάνε χέζουν και διαλύουν τις εκκλησίες μας για ευχαριστώ; Κάθε φορά που θα ζητάνε κάτι οι εισβολείς να τους δείχνουν βίντεο και φωτογραφίες απο τα εγκλήματα τους ως απάντηση στις απαιτήσεις τους.

  2. Οι ντοπιοι ειναι φιλοξενοι, χρονια πριν ειχαν τους βρωμοτουριστες της μιας σαλατας,ευτυχως με τους λαθρο τα πραγματα πηραν αλλη τροπη.Μυρισε θυμαρι κ χρυσος εεεεε βασιλικος ηθελα να γραψω.

Leave a Response