ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ θαμμένα ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΔΗ. Η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη που δεν άνοιξε ποτέ, 2 χρόνια μετά τον θάνατο του μυστηριώδους εκδότου που άνοιξε ο ίδιος τον τάφο του στον όρμο Γερολιμένα της Μάνης

Κοινοποίηση:
exofillo20-1

teaser20-1

Τεύχος 1803, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς που λογοδοτούμε, εν ονόματί τους. 

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 11 μήνες.

alitheia-aima-banner

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες και οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους «καινούργιους».

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ ,  επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Μαφία κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

opisthofyllo20-1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. O πατέρας του Θέμου ήταν διευθυντικό στέλεχος της εβραϊκής ιδιοκτησίας Shell.
    Εφοίτησε στο οικονομικό τμήμα της Νομικής του Αριστοτελείου, συγκάτοικος με τον επίσης κνίτη Ανδρέα Λομβέρδο και συντροφία με τους τότε κνίτες Παφίλη, νυν βουλευτής του ΚΚΕ Περισσού, Γιάννη Τριάντη νυν δημοσιογράφο και τον γνωστό γραφικό δικηγόρο Νικολιτσόπουλο. Γνωστή τους και η μεγαλύτερη τους Γιάννα, τότε του ΚΚΕεσ., και ο Βαγγέλας Βενιζέλος εκπρόσωπος της ανύπαρκτης νεολαίας της Ενώσεως Κέντρου στην Νομική.
    Το 1984 σε ηλικία 26 ετών προσλαβάνεται ως αρχισυντάκτης στην αντεθνική φυλλάδα της Ελενίτσας Βλάχου Καθημερινή!
    Ο πατέρας του στενός φίλος του άγγλου αρχικατασκόπου Πάτρικ Λη Φέρμορ, ο οποίος μεταπολεμικώς είχε εγκατασταθεί στην Μάνη έχιντας στήσει δίκτυο κατασκοπείας.

  2. Όλα έχουν αποκαλυφθεί, όλοι τους είναι υπάλληλοι επί της ουσίας της Νέας Τάξης πραγμάτων, παίρνουν εντολές από στοες επί της ουσίας δεν υπαρχει δημοκρατία ούτε και ελεύθερη οικονομία είναι πλήρως ελεγχόμενη προς όφελος τους με στημενες οικονομικές κρίσεις επί χαρτου ανά χρονικά διαστήματα για τον έλεγχο των μαζων.Η δημοκρατία είναι μια κουφια λέξη για να ακούγεται ωραία η δικτατορία τους.Απετυχαν να νικήσουν την θεικη νοηση μέσω της τεχνολογίας και να αντικαταστησουν στον άνθρωπο την θεικη- φυσική νοημοσύνη με την τεχνιτη νοημοσύνη . Το τεχνολογικό καπιστρι που θέλησαν να επιβάλλουν και ακομα προσπαθούν ως τελευταία προσπάθεια μέσω των μασκων εμβολιασμων κλπ βλέπουν ότι δεν καλοκαθεται στον άνθρωπο καλά και το διώχνει και τώρα τα λαϊκά, εθνικά και διεθνή δικαστήρια έρχονται.
    Έπεσαν οι ίδιοι μέσα στην ιδια τους την παγίδα που πήγαν να στησουν για την ανθρωπότητα και τον άνθρωπο και η υπερφλυαρη δύναμη που νόμιζαν ότι είχαν μέσω της τεχνολογίας έσκασε σαν φούσκα μπροστά στην ανυπερβλητη θεικη δύναμη της φύσης που δημιούργησε τον άνθρωπο.
    Τώρα τα χειρότερα έρχονται και η τιμωρία για αυτή την θεϊκή προσβολή που έκαναν να θυσιασουν επί της ουσίας τον άνθρωπο του υιο του Θεού στο χρυσό βόδι της τεχνολογικής ανάπτυξης θα είναι τεράστια.

  3. Υποτίθεται ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να ψηφίσουμε. Πείτε μου ένα κόμμα που δε θα προωθήσει τα παρακάτω και που έχει τη δυνατότητα να κυβερνήσει. Και μετά απαντήστε στο ερώτημα για ποιο λόγο να πηγαίνουμε σ’ εκλογές να παιδευόμαστε και να ξοδευόμαστε.
    Εξοντωτική φορολογία στους Έλληνες, επιδότηση μεταναστών, υπογεννητικότητα,
    πρώθηση της ομοφυλοφιλίας , υιοθεσία από γονείς ιδίου φύλου, καταβαράθρωση ατομικών δικαιωμάτων, χαμηλού επιπέδου παιδεία με ιδαίτερη αλλοίωση της Ιστορίας, ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, πλαστικού χρήματος, αθεΐας, εμβολιασμού, οικουμενισμού, μωαμεθανισμού, σατανισμού, reality shows της π@υτσας, εγχειρήσεων αλλαγής φύλου, παιδοφιλίας, κρυπτονομισμάτων, αυτοκίνητων χωρίς οδηγό, δικτύων 5G, ρομποτοποίησης, τεχνητής νοημοσύνης.

  4. Όσο για τα εμβόλια τα έχουμε πεί. Τα κρούσματα και οι δήθεν θάνατοι από Covid 19 θ’ αυξάνονται ενώ οι παρενέργειες και οι θάνατοι από τα εμβόλια θ’ αποσιωπούνται.
    Τώρα το αν υπήρξαν εμβόλια δύο ταχυτήτων
    μικρό το κακό για αυτούς. Το πολύ πολύ να πεθάνουν και μερικοί παραπάνω. Καλλίτερα, αφού το σχέδιο μαζικής εξόντωσης τους προχωράει πιο γρήγορα. Για πιο λόγο ν’ ανησυχούν;;;πρόκειται να τους δικάσει κανείς;;; ή πρόκειται να πληρώσουν αποζημίωση έστω κι ένα ευρώ;;;;
    Τζάμπα ασχολούμαστε…

  5. Ο Ζούγκλας τον έφαγε τον Θέμο.
    Συγχωρεμένος να ‘ναι ο άνθρωπος εκεί που πήγε!!! Δε νομίζω ότι θα του άρεσε και πολύ να ζεί τώρα έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στη γη…..και δε νομίζω ότι από κεί που είναι ενδιαφέρεται πια για τα λεφτά που με τόση θέρμη μάζευε κατά τη διάρκεια του βίου του. Οι κληρονόμοι ας τα πάρουν κι ας κληρονομήσουν μαζί τους και τη μοίρα που κουβαλάνε.

  6. «Για «άκαιρα» και «άκυρα» σενάρια περί πρόωρων εκλογών έκανε λόγο ο Μάκης Βορίδης, σχολιάζοντας όσα ακούγονται αναφορικά με την παρουσία του στο Υπουργείο Εσωτερικών για να οδηγήσει τη χώρα στις κάλπες!!!!»
    Τόσο γρήγορα άλλαξε γνώμη;;;;

Comments are closed.