ΜΑΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ Η ΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ – Κ@λοχανείο το κομματίδιο της, την κάνουν όλοι από το παράθυρο

Κοινοποίηση:
konstantopoulou-kardoula

Την ώρα που η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιχειρεί να «διασκεδάσει» τις εντυπώσεις  από τις αντιδράσεις που προκαλούν οι ανακατατάξεις που επέβαλε η ίδια στα ψηφοδέλτια της Πλεύσης Ελευθερίας, οι αποχωρήσεις υποψηφίων συνεχίζονται, δύο εβδομάδες προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Μέσα σε διάστημα 24 ωρών, έγινε γνωστό ότι αποχωρεί και τέταρτη υποψήφια βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας στις δεύτερες εκλογές, αφήνοντας πάλι αιχμές κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο λόγος για την πρώτη σε ψήφους στη Β’ Θεσσαλονίκης, Νικολέττα Μπουραζάνη, η οποία προχώρησε σε μία «σκληρή» ανάρτηση στα social media για την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας: «Είχα την εντύπωση ότι υποστήριζα μια γυναίκα με αξίες και ηθική», ανέφερε αφήνοντας την αλόγα να κάνει καρδούλες…

Οι κλυδωνισμοί στο εσωτερικό της Πλεύσης Ελευθερίας ξεκίνησαν μετά την απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, να «πάρει την ευθύνη διαμόρφωσης των ψηφοδελτίων της», όπως η ίδια είχε ανακοινώσει.

Η επικεφαλής του συνδυασμού προχώρησε σε μετακινήσεις και ανακατατάξεις εν όψει των δεύτερων εκλογών στις 25 Ιουνίου, οι οποίες θα γίνουν με λίστα και όχι με σταυρό προτίμησης, όπως εκείνες της 21ης Μαΐου.

Όπως καταγγέλλουν, μάλιστα, δύο εκ των τριών γυναικών που αποχώρησαν, η Μαργαρίτα Καζάκου και η Όλγα Δάλλα, ενώ πριν τις εκλογές του Μαΐου η αντιμετώπιση που είχαν ήταν «καρδούλες, αγκαλιές και γλυκούλα», μετά την απόφασή τους να αποχωρήσουν «δεν μας σηκώνουν τα τηλέφωνα».

Εξάλλου, σημειώνεται ότι στην Α’ Αθήνας, δεύτερος στη λίστα, πίσω από την ίδια, φιγουράρει ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές δεν ήταν υποψήφιος.

Εκλογές 2023 – Ζωή Κωνσταντοπούλου: Mπήκαν άνθρωποι που πάλεψα προσωπικά να τους πείσω»
Στη νέα της δήλωση η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσθέτει ότι «στις πρώτες θέσεις των ψηφοδελτίων μπήκαν άνθρωποι που πάλεψα προσωπικά να τους πείσω, άνθρωποι που δε θα θελήσουν ποτέ να βλάψουν την υπόσχεσή μας για χάρη προσωπικών φιλοδοξιών και θέσεων, άνθρωποι που διαχρονικά έχουν στάξει αίμα για να φτάσουμε ως εδώ που είμαστε, μια ανάσα για να έχουμε ζωή στη Βουλή».

Ολόκληρη η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

«Για τις λίστες μας σε αυτή τη νέα εκλογική μάχη που δίνουμε, ήταν όλες και όλοι ενήμεροι με όλους τους τρόπους, γραπτά, προφορικά, με προσωπικές και ομαδικές καταγεγραμμένες συναντήσεις και συνεννοήσεις, το έλεγα άλλωστε και παντού δημόσια.

Ξεκάθαρα, ανοιχτά, αληθινά, όπως κάνω πάντα.

Όπως κάνουμε πάντα στην Πλεύση Ελευθερίας. Στο κίνημά μας, που πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας. Και οι ομάδες για να κάνουν το άλμα και να προχωρήσουν πρέπει και επιβάλλεται να κάνουν αλλαγές. Για να βελτιωθούν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Και αυτόν τον πολύ σημαντικό στόχο μας, πάμε να κατακτήσουμε -για πρώτη φορά- σε 15 μέρες. Μια συμπαγή και αλεξίσφαιρη ομάδα μέσα στη Βουλή.

Στις πρώτες θέσεις των ψηφοδελτίων μπήκαν άνθρωποι που πάλεψα προσωπικά να τους πείσω, άνθρωποι που δε θα θελήσουν ποτέ να βλάψουν την υπόσχεσή μας για χάρη προσωπικών φιλοδοξιών και θέσεων, άνθρωποι που διαχρονικά έχουν στάξει αίμα για να φτάσουμε ως εδώ που είμαστε, μια ανάσα για να έχουμε ζωή στη Βουλή.

Είμαι περήφανη για την προσωπική επιλογή μου να επενδύσω σε ανθρώπους που δε θα με προδώσουν ποτέ και που έχουν τεράστια αποθέματα αγάπης μέσα τους ώστε να αλλάξουμε τον κόσμο.

Είμαι χαρούμενη που επαληθεύομαι!

Θα αλλάξουμε τον κόσμο με ❤».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

 1. Παρακολουθήσαμε συνέντευξη, που παραχώρησε στον κ. Λάμπρο Πάσχο, στο Mr Γνώση 2 Go, o κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε από τη Μόσχα. Σε αυτή την συνέντευξή του ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι είχε ζητήσει από την κ. Κωνσταντοπούλου, να ενταχθεί στο κόμμα Πλεύση Ελευθερίας και αυτή δεν τον δέχθηκε. Τέλος πάντων σε όλα τα κόμματα. Πολλά περίεργα συμβαίνουν. Τώρα ισχύει η λίστα και όχι ο σταυρός, από ότι διαβάσαμε και είδαμε ανάλογα να συμβαίνουν και στο κόμμα Νίκη. Για το κόμμα Νίκη αυτό που προβληματίζει είναι ένας άλλος Αντιπρόεδρος του ΑΠ, που τέθηκε επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Όλοι αυτοί οι Πατριώτες, οι Θρησκευόμενοι που ήταν, όταν η Ελλάδα περνούσε μέσα από τις Συμπληγάδες Πέτρε, που πέρασε, Μνημόνια, Συμφωνία Πρεσπών, Πλειστηριασμοί κατοικιών κλπ. Τέλος Πάντων όλα αυτά αποτελούν εκδήλωση ενός και μόνο φαινομένου. Της έλλειψης αρχών. Καλή Δύναμη και Υγεία σε όλους

 2. Να αλλάξει τον κόσμο λέει…..μάλιστα….Άντε να την πάρεις σοβαρά μετά.Να αλλάξει τον κόσμο η πλεύση της ζωής.Κατσε πάνω στο συννεφάκι σου τώρα που την έχεις βρει επιτέλους….και σταματά να λες χοντρομαλακειες.Πες κάτι πιο εφικτό .

 3. Οι υποψήφιοι τούς οποίους πούλησε νά πάνε σε άλλο κόμμα !

 4. Και η Νίκη το ίδιο κάνει. Έβγαλε την θεολόγο Βασιλική Ζιάκα που στον Α’ γύρο πήρε πάνω από 3500 χιλιάδες ψήφους στην Λάρισα (καθόλου άσχημα) και θα αντικατασταθεί από έναν άλλον που δεν πήρε ούτε 1500 ψήφους στην Κόρινθο και δεν έχει καμία σχέση με την πόλη. Όλοι για τον Κούλη δουλεύουν ρε π@@στη μου?

 5. ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΞΥΝΗ, ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Κ ΤΙΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΨΗΦΟΥΣ, Η ΦΑΚΛΑΝΑ!

 6. Το ‘οκ’ του τακουλα διαλυει το κινημα…..well done !!! Τακουλα😂😂

 7. Τι ψηφίζεται ρε μ@λ@κες ??? Νισαφι πια με τη μ@λ@κι@ που σε τρώει ρε Καφρε Έλληνα….!!!
  Για 15.000 χιλιαρικακια το μήνα πάει η φακλανα μαζί με το κλαρινογαμπρό..όχι κορόιδα είναι…σαν εσάς που θα τη ψηφίσετε …ηλίθιοι μπετοβλακες !!
  Άντε να χαθείτε όλοι μαζί ρε ρεταλια… υποστηρικτές και υποψήφιοι !!!

Comments are closed.