ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΖΟΥΓΚΛΑ! Λ@θραίο κατ@κάθι πετσόκοψε Έλληνα επειδή δεν του έδωσε νερό [ΒΙΝΤΕΟ 18+]

Κοινοποίηση:
girad

Αφγανός η Πακιστανός μαχαίρωσε υπάλληλο γυράδικου στην Καλαμαρια, όπως μας ενημερώνει αναγνώστης. Ήρθε στην αρχή και είπε ότι αν δεν του δώσει ένα μπουκάλι νερό θα βάλει φωτιά στο μαγαζί. Μετά από 10 λεπτά ξαναγύρισε και επιτέθηκε στον υπαλληλο με μαχαίρι τραυματίζοντας τον στο λαιμό σοβαρά!!!

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. και γιατι δεν του εριχνε 2-3 ο υπάλληλος με το μαχαιρι του γυρου προτου προλαβει να κουνηθεί η χαμουρα – λαθροεισβολεας???
    τι φοβηθηκε?
    απειλησε η παλιοχαμουρα κιολας και ηρθε με μαχαιρι! βουτα ένα σανιδι και κυνηγα τον μεχρι να φτασει απο Καλαμαρια, στην Σινδο!
    καλυτερα να σε πανε 2 παρα 4!
    βαλτε το καλα στο μυαλο σας!
    μονο οι γυναικες σας και οι μαναδες θα κλαψουν! κανεις άλλος!
    ΥΓ οποια συριζοκλανια παρεξηγηθηκε, μπορει να παρει τον πιθηκο στον σπιτι του και να τον “ξυριζει” καθημερινα….

  2. Αλλάξτε τους νόμους ρε.!!!ηλεκτρικη καρέκλα στα ρεμάλια !!!

  3. Θα βρεθεί κανένας να ενώσει τον λαό καμιά φορά; Δεν μας ενδιαφέρουν τα κομματα, αλλά η χώρα και το μέλλον των παιδιών μας. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρξει εξέγερση από τον στρατό γιατί δεν πάει άλλο, μετά μπορεί να ακολουθούσαν και οι πολίτες. Πόλεμος χωρίς όπλα μόνο από πολίτες δεν έγινε ποτέ. Εδώ βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γαμμώτο.

  4. ΚΛΑΦΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΛΟΓΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΙΑΣ!!!!

  5. Ωραία καλά το κάνουν γιατί δίπλα μας είναι κάποιοι που τους δοξάζουν .
    Η ξεκαθάριση πρέπει να αρχίσει από εκεί .
    Πρώτα στα δικά μας πουσταριά να ξεκινήσουμε το ματσούκι.
    Μετά τους λαθροκανίβαλους .
    Δικαιοσύνη και νόμοι δεν υπάρχουν .
    Η χώρα ένα απέραντο μπουρδέλο .
    Εγώ είμαι πανέτοιμος για να εκδικηθώ άμεσα οτιδήποτε μου τύχει στην περιουσία μου και στην οικογένειά μου .
    Έχω έτοιμους και λάκκους ανοιχτούς .

  6. Να απελαθούν όλοι η Ελλάδα δεν μπορεί να βοηθήσει τους πολίτες της που αναγκάζονται από την ανέχεια να εγκαταλείψουν την χώρα. Γιατί δεν τους μαζεύουν τα ανεπτυγμένα κράτη της Ευρώπης με την ισχυρή βιομηχανία? Υπήρξα αριστερός ,νεοδημοκρατης τώρα το μόνο που θέλω είναι εθνικιστικό κόμμα γιατί οι Ελληνας θα μείνουμε στη ιστορία σαν τους Φαραώ.

    1. Εγώ απ’ την άλλη είναι αναρχικό στοιχείο.
      Αλλά δεν θέλω η Ελλάδα να γίνει η χαρά του ισλάμ και της εγκληματικότητας !
      Θέλω να μείνει ελληνική και να έχω ζέλες μόνο με το βρώμικο σύστημα που από όταν γεννήθηκα υπάρχει.
      Όταν μπει μια ελληνική κυβέρνηση πάνω που να ναι πάνω απ’ όλα η Ελλάδα γιατί το σπίτι μας πρέπει να τιμήσουμε πρώτα.
      Τότε θα σταματήσω να μαι κατά του βρώμικου συστήματος , έως τότε θα τους χτυπώ όπως μπορώ και τους κουμουνιστές και τους μπαχαλάκηδες ταραξίες antifa που δηλώνουν αναρχικοί. Είμαι αναρχικός , όχι άπλυτος αλλά δεν πιστεύω σε κανένα σύστημα βρωμιάς και εξαθλείωσης του λαού μου. Αλλά πιστεύω στον Θεό. Αυτή είναι η διαφορά μου με τους αναρχικούς . Δηλδ να το δώσω πιο ξεκάθαρα είμαι πατριώτης Έλληνας που πονάει για την γη αυτή βπέποντας την να γίνεται έρμαιο του ισλάμ και της δολιοφθοράς από ξένες δυνάμεις. Αλλά πάνω απ’ όλα βάζω το έθνος μου όχι άλλο , έθνος , γιατί είμαι στην χώρα μου στην γη που με γέννησε η μάνα μου και που ο παππούς μου και ολόκληρο το τάγμα του δεν τον είδα ποτέ γτ χαθήκανε ολοι στα βουνά της Αλβανίας πολεμώντας τους φασίστες Ιταλούς. Δεν ξεχνάω ποτέ τους Έλληνες πεσόντες ακόμα.κια τους αθώους που μαρτύρησαν για την πίστη και την πατρίδα μου και θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω για τις γενοκτονίες των Τούρκων και του ισλάμ τους. Των κομμουνιστών δολοφόνων καιρό ης προδοσίας των. Των Εβραίων που διοικούν τον κόσμο λες και είμαστε σε παιχνίδι τους και των αντίχριστων που πολεμούν κάθε μέρα τα όσια και ιερά της Ελλάδας. Οι Έλληνες πάντα πολεμούσαν για την ελευθερία της πατρίδας τους και για την πίστη τους . Πάνω απ’ όλα το Έθνος μας. Αλλιώς θα μαστε Μαλάκες και Προδότες και στην άλλη ζωή αν δεν θα λογοδοτήσουμε μόνο στον Θεό μπορεί να λογοδοτήσουμε και στις ψυχές των αθώων και στους ήρωες που για χάρη τους μιλάω ακόμα ελληνικά και έμαθα τον πολιτισμό και την ιστορία της χώρας αυτής. Όταν απειλείται η Ελλάδα πάντα ο Έλληνας μάχεται έτσι ήταν έτσι πάντα είναι δεν θα αλλάξει για κανενός Τσίπρα Κούλη Στάλιν Σόρος Μέρκελ ερτογάν Εβραίων και γειτόνων ζηλοφθονων το χατήρι

  7. Ρε θα κανουμε συγκεντρωση ή να πεσουμε ολοι στη πρεζα τελικα ;
    Οι ανωμαλοι καθε τοσο μας γεμιζουν με αφισες και συγκεντρωσεις για να φερνουν αλλοδαπ@ σκ@τα εδω..εμεις θα κανουμε κατι ;

  8. Πω πω,φοβερά πράματα.Αναρωτιέμαι,οι ευαισθητούληδες στη θεσσαλονίκη που έπεσαν στα πατώματα για τον φλοϊντ,θα κάνουν το ίδιο για τον έλληνα που μαχαιρώθηκε?Τι,όχι?Ααα ναι,αν είσαι λευκός ή έλληνας,η ζωή σου δεν έχει αξία.

  9. Καλά τους κάνουνε. Οι Θεσσαλονικείς από την πολλή μπουγάτσα έχει πάθει ο εγκέφαλος τους μαλακοπιτουρίαση. Εδώ είχανε τον Μπουτάρη δήμαρχο που έφτιαξε το σπίτι του Κεμάλ του σφαγέα των Ελλήνων, έβαλε σε όλους τους δρόμους τούρκικες ονομασίες και τον ξαναψηφίσανε για δήμαρχο. Είχανε την Νοτοπούλου 5 πίπες στο δεκάρικο και την βγάλανε βουλευτή από καθαρίστρια στον δήμο διορισμένη από τον Μπουτάρη. Οι άνθρωποι έχουν σοβαρό πρόβλημα. Μ΄αρέσει που λένε τους Αθηναίους χαμουτζήδες, ποιοί οι μαλακιτζήδες.

  10. Η οικογένεια του σοβαρά σε κρίσιμη κατάσταση θύματος άμα τα πάρει στο κρανίο και μαζέψει το σόι ολόκληρο και τους στείλουμε στο Διάολο θα φταίμε κύριε Δικαστά ???

  11. Θα βγείτε έξω για συγκέντρωση και κλείσιμο δρόμου για το περιστατικό με τον εργαζόμενο συμπατριώτη μας?
    Θα βγούμε έξω εναντίον όλων ακόμα και των ένστολων δημοσίων υπαλλήλων ή μόνο κομμουνιστές και βολεμένοι δημοσίου θα κάνουν πορείες και συγκεντρώσεις?

  12. Ελληνες για την Πατριδα.
    Η μονη μας ελπίδα για ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ!!!

  13. Έλληνα που απαιτείς , η κυβέρνηση σου σε βλέπει σαν σκατα στο παπούτσι της .
    Και σου το είπαν πριν τους ψηφίσεις. Θα πατάξουμε τον νατιβισμο .
    Πρόσεξε τι θα ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές , γιατί θα είναι οι τελευταίες που ο Ελληνικός λαός θα αποτελεί πλειοψηφία.

    1. Ελληνες για την Πατριδα.
      Η μονη ελπίδα…

  14. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΣΑΡΕΤΕ ΡΕ ΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ .. ΠΩΩΩΩ ΡΕ ..ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΡΕ …

  15. Και οι παρευρισκόμενοι μαλακοραγιαδες λένε “γείτονας” είναι ο μαχαιροβγάλτης. Λες και αν πούνε ότι ειναι Αφγανη ισλαμική κουραδα θα τον προσβάλουν . Ούτε λαθρομετανάστη τολμούν να τον αποκαλέσουν.
    Έτσι σας αξίζει πολιτικώς ορθές ηλίθιες όρνιθες !

  16. Ηλια Κασιδιαρη ολοι.
    Δεν “ξεβρωμιζει” αλλιως η χωρα.

  17. Έχει καταντήσει γελοίο το πράγμα.
    Σε κάθε blog βλέπεις και μια αναλο
    γη είδηση.Ο κυριότερος φόβος μας
    πλέον είναι μήπως χαρακτηριστού
    με ρατσιστές.Ο πλήρης ξεπεσμος.
    Εγώ προσωπικά αν ήταν στο χέρι
    μου θα απαγορευα την αναπαραγω
    γη οποιασδήποτε τέτοιας είδησης.
    Αντιθέτως ως γνήσιο αντιδραστικό
    στοιχείο θα φωναζα :
    “Sieg Heil!”
    Θα πρότεινα αντί για hot spots τη
    δημιουργία μικρών Μαουτχάουζεν
    και Άουσβιτς.
    Όπου οι ανεγκεφαλες celebrities
    τύπου Τουνη θα είχαν την ευκαιρία
    να φωτογραφηθούν μαζί με λαθρο
    γυμνες με ανοιχτά τα πόδια.
    Προκαλώντας σχόλια του τύπου «πως πας μωρή π@@@ έτσι σε ιερό χώρο» από τους γνωστούς
    αντιρατσιστές τύπου του γνωστου οπισθογεμους Ομονοίας (ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

  18. Τώρα να φάτε τα σκατά σας αλληλέγγυοι φιλάνθρωποι , τι κρίμα που αυτοί που υποστηρίζετε δεν έχουν την ίδια αλληλεγγύη και φιλανθρωπιά με εσάς .

  19. Ως ΄Ελληνας, απαιτώ να εξαφανισθούν από την Πατρίδα μου, ΧΤΕΣ, όλα τα υπανάπτυκτα αφρο-ασιατικά λ@θροπιθήκια και να λογοδοτήσουν ενώπιον του Ελληνικού Λαού και της Δικαιοσύνης, όλοι οι ανθέλληνες πολιτικάντηδες που μας τα κουβάλησαν εδώ …

    1. μόλις λογοδοτήσουν για την αλητεία της novartis, μετά τον οικονομικό διακανονισμό που απαλλάσσει τους πολιτικούς υπευθύνους.

Comments are closed.