ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!! Χωρίς το «HELLAS» και πάλι η στολή της Ελλάδας στο Τόκιο!

Κοινοποίηση:
stivos_ethniki_olympics_art_copy_280x140

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες χώρες που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για δεύτερη φορά η Ελλάδα εμφανίζεται στο στίβο χωρίς το… όνομά της αλλά και τα παραδοσιακά χρώματα της

Όσοι παρακολουθούν στίβο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έχουν αντιληφθεί πως μόνο δύο χώρες δε φέρουν το όνομά τους πάνω στη στολή τους.

Η Ρωσία που έχει απαγορευτικό από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για το όνομα και το εθνόσημο, διατηρώντας ωστόσο τα χρώματα της και η Ελλάδα που δεν έχει όνομα δεν έχει το χρώμα (επέλεξε της Κύπρου μάλλον) και έχει μόνο το εθνόσημο. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και το 2016 στο Ρίο.

Η στολή της ομάδας του στίβου δεν είναι 4F, της πολωνικής εταιρείας που ντύνει την Ολυμπιακή ομάδα. Είναι Adidas, λόγω της συμφωνίας που έχει κάνει ο ΣΕΓΑΣ και της ανοχής που δείχνει η ΕΟΕ.

Ωστόσο οι στολές είναι κατά παραγγελία της ομοσπονδίας καθώς αυτή εγκρίνει την εμφάνιση της ομάδας και προφανώς δεν είναι ευθύνη της Adidas το ότι από το 2016 δεν υπάρχει το όνομα της Ελλάδας που παραδοσιακά υπήρχε στο μπροστινό μέρος της στολής μέχρι το 2012. Κάποιος όμως πρέπει να απαντήσει υπεύθυνα για τη no name χώρα που αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς, για 2η συνεχόμενη φορά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. να ψηφίσετε διεθνιστικές σύγκυβερνήσεις της ΝΔ -ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΜΕΡΑ-ΛΥΣΗ-ΣΥΡΙΖΑ να μας πηδάνε και να αφαιρούν οτιδήποτε είναι ελληνικό και χριστιανικό.

    Εσεις φταίτε για όλα, πρέπει να σας αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου.

    ΖΩΑ. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

  2. …..ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!! ….

  3. Ποια Ελλας; Μπανανια ειπαμε λεγεται το μερος , η κολομβια της χερσονησου του αιμου. Διαλεξτε εκει στο σεγας που τρωγοπινετε.

  4. Ρε δεν θέλουν το ελλάς, τι εκπλήσεστε; Δεν βλέπετε ότι ούτε τη σημαία δεν θέλουν; Στην εθνική πινακοθήκη έχουν βάλει κάτι γραμμές αντί για τη σημαία. Την 28η Οκτωβρίου δεν άφησαν τον ηλικιωμένο να καταθέσει στεφάνι λόγω κοροιδοιού και την 25η Μαρτίου δεν άφησαν τον λαό να γιορτάσει τα 200 χρόνια από την επανάσταση. Και στα μηνύματά τους δεν ανέφεραν την τουρκία μη θιχτεί ο ερντογάν. Αυτοί είναι, τώρα δεν έχετε δικαιολογία αν ξαναψηφίσετε ανθελληνικά κόμματα και μην ξαναγκρινιάξετε.

Comments are closed.