ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ: ΝΕΚΡΗ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΚΑΡΝΕΣΗ, Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ – ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΙΚΟ

Κοινοποίηση:
european-navigation-eurokinissi

Τέσσερις νεκροί είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες ο απολογισμός από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα με δράστη πρώην εργαζόμενο που εισέβαλε στα γραφεία της οδού Αρτεμισίου και άνοιξε πυρ με καραμπίνα με αποτέλεσμα να σκοτώσει τρία άτομα πριν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου έπεσαν η αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μαρία Καρνέση, ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής, Αντώνης Βλασάκης, και ο πρώην καπετάνιος και υπάλληλος στο λογιστήριο της εταιρείας Ηλίας Κουκουλάρης.

Το περιστατικό έγινε γύρω στις 10 και τέταρτο το πρωί. Ο δράστης βρήκε ένα κενό ασφαλείας στο υπόγειο, μπήκε με ένα σάκο όπου είχε κοντόκανη καραμπίνα και ένα περίστροφο και ανέβηκε στους ορόφους. Οι μαρτυρίες λένε ότι φώναζε «πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω εργαζόμενους».

Ο δράστης που οι Έλληνες τον φώναζαν «Άρη» αλλά κατά πληροφορίες το πραγματικό του όνομα ήταν Ελ Μπουράι, ήταν πρώην εργαζόμενος της εταιρείας που είχε απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν για χρόνια επιστάτης στο σπίτι της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς.

Ο δράστης μπήκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε απολυθεί, είχε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης στον χώρο. Κατά την είσοδό του, είπε ότι πήγαινε μέσα για να καθαρίσει. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο άτομα και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο, πιθανότατα γυναίκα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Και αφού εξαφάνισαν τους Έλληνες στην Αίγυπτο έφτασαν και εδώ, δεν θα γλιτώσει κανείς ούτε εφοπλιστές απ’ότι φαίνεται.

  2. ερωτηματα. Ακουμε απο την εκπομπη του εισαγγελατου οτι ο 70χρονος πιστολερο ηταν επι 36χρονια υπαλληλος των δολοφονημενων. Προσεληθφη δηλαδη οταν ηταν 34 χρονων.Πως πηρε αδεια παραμονης και εργασιας στην ελλαδα, διοτι εγω αν ηθελα να παρω ενα αλλοδαπο στη δουλεψη μου δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα.δευτερον.ενσημα του κολλουσαν αυτα τα 36 χρονια που εργαζοταν?ενας , ενας ελληνας δεν βρεθηκε να προσληφθει?Μετα ο αιγυπτιος μωαμεθανος εγινε χριστιανος με το ονομα αριστειδης.Συμπερασμα? Εμπιστοσυνη ουτε στο κ@λο μας δεν πρεπει ναχουμε.Καθομαστε στη καρεκλα και δεν ξερουμε τι γινεται κατω απο τη καρεκλα…..Εγινε χριστιανος γιαλαντζι.Αλλοι βολευονται με τους αλλοδαπους μουσαφιρηδες κονομανε και οι γηγενεις πολλες φορες λιμοκτονουν.Ετσι κανουμε τα χατηρια των “πεφωτισμενων” της ΕΕ και των εγχωριων εντολοδοχων μας.καμμια εμπιστοσυνη πλεον

  3. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΙΜΙΑ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΑΝ.

  4. Ο Μιχαλάκης πάντως ή κόκκινο πανί είναι ή τα κανονίζει όλα αυτός. Μόλις ανέλαβε άρχισε μεγάλο πανηγύρι.

  5. το λογαριασμο απο το μακελειο της γλυφαδας καλο θα ηταν να τον στειλουν στο μητσοτακεικο και στους πατρονες της ΕΕ που εισαγουν αβερτα ‘επενδυτες”….. για βιζα…..
    Εμ πως θα πεσουν οι μισθοι των Ελληνων αλλιως .Με αθροα εισαγωγη.Μονο και μονο για να δειξουμε στο ιερατειο οτι εχουμε πλεονασμα,, να παρουμε καλο βαθμο και οι καρεκλες , καρεκλες.Οι καρεκλοκενταυροι δεν εχουν αναγκη.Η καρεκλα να ειναι καλα και με ανεση να διευθυνουν.Εμπρος λοιπον φερτε και αλλους λαθρο… να δουμε προκοπη…..

  6. “Επενδυτές” παντού, έχει ελλείψεις η αγορά εργασίας.

  7. Εφοπλιστες!!!!!σταματηστε να απολυετε εργαζομενους χωρις λογο!!!!Οι υπαλληλοι των ναυτιλιακων εργαζονται σε συνθηκες μεσαιωνα ,ωραριο απο της 9¨30 εως 20¨00 καθημερινως και τα σ/κ απο τα σπιτια τους.
    Και για οποιανδηποτε λογο απολυουν οποιον θελουν χωρις λογο και αιτια
    Το τι εγινε με τον αιγυπτιο κανεις δεν θα το μαθει αληθνινα.Ενα ειναι σιγουρο οτι οι εφοπλιστες δεν σεβονται ουτε εργαζομενους ,ουτε καριερες ανθρωπων ,ουτε την αξιοπρεπεια ,αρκει να χρησιμοποιουν οσο το δυνατιον πιο φτηνα χερια!!!
    Το αποτελεσμα μπροστα σας ,κατι καλο θα βγει απο αυτην την ιστορια μηπωςβαλουν και λιγο μυαλο!!!

  8. ….Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ….41%…ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ 81%….

  9. Στης δικές τους χώρες η ζωή δεν έχει καμία αξία! Χαμηλά ένστικτα! Σε σκοτώνουν για το τίποτα! Ήρθαν για να βιάζουν, να κλέβουν, να σκοτώνουν!
    Εάν βγουν αυτοί όλοι στους δρόμους δεν θα μείνει Έλληνας ζωντανός.

  10. Αφού τόν ξεζούμισαν τού έκαναν καί έξωση από τό σπίτι πού τού είχαν παραχωρήσει γιά νά μένει όταν τόν απέλυσαν . Ας πρόσεχαν . Οσο γιά την οικογένεια τού εφοπλιστή ήταν στά μαχαίρια όπως διαβάζω, γιά τό μοίρασμα .

  11. Είμαι με τον αλλοδαπό, φωτιά και τσεκούρι σε αυτούς πού εκμεταλλεύονται τον άνθρωπο, καί προσκυνούν κουληδες.

  12. “Αποθανετω η ψυχη μου μετα των αλλοφυλλων”. Κατι παρομοι θα συνεβη

  13. Προφανώς και δεν σκοτώνει κάποιος αβέρτα κουβέρτα. Κάποιο λόγο είχε ο Αιγύπτιος….

  14. Υπάρχουν και Ελληνες άνεργοι, αλλά προτιμούν αλλοδαπούς

  15. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

    ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΦΣΤΑΙΛΑΔΕΣ

    1. Ψηφίζουμε ΚΚΕ και θα πεθάνουν μόνο αυτοί που πρέπει.

      1. Που στα Γκουλάχ που είναι το Άουσβιτς της αριστεράς; Με το σφυροδρέπανο που είναι η σβάστιγκα της αριστεράς;

  16. Επιστάτης και υπάλληλος , τί να φταίει που έφτασε μέχρι εκεί ;

  17. Πάρτε λαθρό, είναι “καλοί”! Δεν ξέρετε αν ήταν κατά συρροή φονιάδες, βιαστές ή άλλου είδους εγκληματίες ή ψυχασθενείς πίσω στην χώρα τους αλλά είναι φτηνοί και τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται, έτσι νεοελληναράδες; Ο πατέρας της ανήλικης στην Κρήτη αυτοκτόνησε γιατί κατάλαβε πως ο ίδιος είναι υπεύθυνος που εμπιστεύτηκε τον λαθρομετανάστη και τον έβαλε στο σπίτι του κι αυτός τον “πλήρωσε” με το να βιάσει την ανήλικη κόρη του και να την εκδίδει και σε άλλους πακιστανούς! Έτσι, συνεχίστε νεοέλληνες! Να σας βγει το μάτι, να σας βιάσουν τα παιδιά αλλά δεν θα βρεθεί κανένας να σας πει ρατσιστές, αυτή είναι η χωριατίλα σας, ντροπή της ανθρωπότητας, νεοελληναράδες!

    1. Εγκρίνω και επαυξάνω φίλε χαχαχαχα. Εξαίρετο το σχόλιο σου.

  18. ποιος ξερει τι του εκαναν του ανθρωπου οι αλητες οι εφοπλιστες….σθγουρα θα του ειχαν φαει μεροκαματα. σιγουρα θα τον κοροιδευαν για κατι χρονια, αφου τον ειχαν στηψει σαν λεμονοκουπα.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΦΟΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ.

  19. Θέλουμε κι άλλους τέτοιους τρελάρες

Comments are closed.