“Λύσσαξαν” οι Τούρκοι για τις ελληνικές και βυζαντινές σημαίες που ανεμίζουν σε νησί: «Είναι το 20ο που έχουν καταλάβει» [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
10

Για ακόμα μια φορά οι Τούρκοι βλέπουν “φαντάσματα” και κυνηγάνε “ανεμόμυλους”. Μάλιστα σήμερα το πήγαν ακόμα ένα βήμα πιο πέρα και το σημερινό τους δημοσίευμα-παράκρουση είχε την “κατάληψη” από ελληνικής πλευράς του 20ου νησιού σύμφωνα με νέο τουρκικό δημοσίευμα.

Το φοβερότερο όμως είναι ότι αυτό που τους ενόχλησε πιο πολύ ήταν η ύπαρξη σημαιών τόσο της ελληνικής όσο και της βυζαντινής(που είναι η σημαία της ορθόδοξης εκκλησίας) που κυματίζουν στις εκκλησίες του νησιού. Φαίνεται ότι δεν ξεχνούν ότι αυτοί ήρθαν μετά το Βυζάντιο και τους ενοχλεί.

Γράφει το “περιβόητο” δημοσίευμα για το οποίο φαίνεται να βγάζουν “αφρους”:

«Στο νησί Limoniye (Αλιμιά) της Ελλάδας, το οποίο άνοιξε για διαμονή και τουρισμό χτίστηκαν δύο εκκλησίες κυματίζουν ελληνικές και βυζαντινές σημαίες».

«Παραβλέποντας το διεθνές δίκαιο (…) στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, η Ελλάδα ξεκίνησε άλλη μία κατοχή ενός νησιού», λέει το τούρκικο δημοσίευμα με αφορμή τις εκκλησίες στο ελληνικό νησί Αλιμιά που βρίσκεται μεταξύ της Ρόδου και της Χάλκης, για το οποίο οι Τούρκοι, καθώς και σε πολλά άλλα νησιά και βραχονησίδες, έχουν κατακτητικές βλέψεις.

Μάλιστα, το δημοσίευμα, που επικαλείται τον απόστρατο συνταγματάρχη Ουμίτ Γιαλίμ που είχε διατελέσει ως γενικός γραμματέας στο τουρκικό υπουργείο Άμυνας σημειώνει:

«Τόσο η ελληνική όσο και η βυζαντινή σημαία έχει τοποθετηθεί σε διάφορα μέρη του νησιού «Λιμόνιγε», που η Ελλάδα το αποκαλεί Αλιμιά. Η Ελλάδα μεταφέρει τουρίστες εκεί οργανώνοντας ημερήσιες εκδρομές με πλοίο από το νησί της Ρόδου.
Ενώ η Τουρκία κατέβασε την ελληνική σημαία από τα Ίμια σε τρεις ημέρες, εδώ και πέντε μήνες οι ελληνικές και οι βυζαντινές σημαίες κυματίζουν στο νησί Αλιμιά», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ , ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ !!!

  2. Χαχαχα, ο μέσος τούρκος έχει δείκτη ευφυίας 75-80 βαθμών, δηλαδή δεν είναι ικανός για κριτική σκέψη! Λογικό είναι να πιστεύουν ότι τους λένε οι μπουνταλάδες του τουρκικού παρακράτους, πως μέχρι τώρα μια μικρή νησίδα ακριβώς δίπλα στην Ρόδο (στα δυτικά της) ήταν τουρκική αλλά ξαφνικά εμφανιστήκαν από το πουθενά εκκλησίες και σημαίες! Σε λίγο θα πουν ότι χτίσαμε με μυστικό τρόπο εκκλησίες εντός τουρκίας δείχνοντας τις αρχαίες μας εκκλησίες που αφήσαμε πίσω με την Μικρασιατική Καταστροφή! Ρε τι μπαγλαμάδες είναι οι τουρκομογγόλοι…

  3. Στο τέλος τέλος, ισχύει 1 πράγμα :
    ΚΑΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ !
    Όλα τα υπόλοιπα είναι για να περνάμε την ώρα μας.
    Καιρός να βγούνε στην επιφάνεια όλες οι εθνότητες στην Τουρκία και να εξαλειφθούν οι πραγματικοί Τούρκοι να ησυχάσει ο πλανήτης.

Leave a Response