Λύγισαν τα τσιμέντα: Σπάραξε στο κλάμα για τον Mad Clip η Φουρέιρα – Δεν μπορούσε να τραγουδήσει

Κοινοποίηση:
fpureira_madclip_klama

Η ημέρα θετικής ενέργειας ήταν γεγονός για άλλη μια χρονιά, με τη σκηνή της Amita Motion να λυγίζει από το σπαραγμό της Ελένης Φουρέιρα, η οποία πλάνταξε στο κλάμα για τον αγαπημένο της Mad Clip, την ώρα που τραγουδούσε το «Μπορεί».

Στην προσπάθειά της να σταματήσει να κλαίει, η Ελένη Φουρέιρα αποχαιρέτησε για ακόμα μία φορά τον Mad Clip. Άλλωστε ήταν και ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που τον είδαν εν ζωή, μιας και τραγούδησαν μαζί στον γάμο φιλικό τους ζευγαριού.

H φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη για την Ελένη Φουρέιρα, που προσπαθούσε να ξεκινήσει να τραγουδάει αλλά δεν της έβγαινε η φωνή από τα κλάματα.

«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σαν να είσαι εδώ κοντά μας», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response