21/02/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Λονδίνο: Σεκιούριτι των McDonald’s σφουγγάρισε σε σημείο που καθόταν άστεγος έξω από το κατάστημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Σάλο έχει προκαλέσει το στιγμιότυπο

Σάλο έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο που δείχνει έναν σεκιούριτι να σφουγγαρίζει το πεζοδρόμιο όπου καθόταν ένας άστεγος, έξω από κατάστημα McDonald’s.

Το βίντεο τραβήχτηκε στην οδό Victoria Street στο Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου – και δείχνει τον άνδρα να προσπαθεί να μετακινήσει τον υπνόσακο και το πάπλωμά του μακριά από το νερό που έρρεε από κάτω.

Τον άκουσαν να λέει «αφήστε με ήσυχο» καθώς τα πράγματά του πετάγονταν έξω από τη μέση. Ένας σεκιούριτι ασφαλείας προσπάθησε να σταματήσει κάποιον που τραβούσε βίντεο ενώ αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν την κατάσταση ως «εξωφρενική».

Ο άστεγος άνδρας είχε καθίσει έξω από ένα υποκατάστημα τράπεζας Nationwide – δίπλα στο McDonald’s όπου εργάζονταν οι σεκιούριτι.

Ο Damon Evans, ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο στο Twitter, έκανε tag τα McDonald’s και ρώτησε: «Πιστεύετε ότι είναι αποδεκτό για το προσωπικό σας να μουλιάζει τους υπνόσακους των αστέγων μέσα στο χειμώνα (ή οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου); Αηδιαστική συμπεριφορά. Δεν ήταν καν έξω από τις εγκαταστάσεις σας».

Η McDonald’s UK απάντησε δηλώνοντας: «Σας ευχαριστούμε που μας το αναφέρατε. Δεν πρόκειται για κάποιον από τους υπαλλήλους μας, αλλά για έναν τρίτο σεκιούριτι».

Ζήτησαν επίσης περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, ώστε να τεθεί επειγόντως το θέμα στον εργοδότη του σεκιούριτι, πρόσθεσε η εταιρεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σεκιούριτι μαύρος. Θεωρητικά θα βγουν οι BLM να καταδικάσουν αυτή την συμπεριφορά του. Ή μήπως όχι;

Comments are closed.