Λιποθύμησε μετά το φονικό στο Λιθί ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας

Κοινοποίηση:
φβφ

Τις κάμερες που διαθέτει το μαγαζί στο οποίο έγινε το φονικό που συγκλόνισε τη Χίο και συγκεκριμένα το χωριό Λιθί, εξετάζουν οι Αρχές, καθώς είναι πιθανόν να έχουν καταγραφεί τα όσα έγιναν τα ξημερώματα, με τον 40χρονο Χρυσοβαλάντη Αλεξανδρή (αριστερά στη φωτογραφία) να πέφτει νεκρός μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από τον 28χρονο Τέντη Μήτσο (δεξιά στη φωτογραφία).

Όπως είπε κυνικά στους αστυνομικούς, «τον σκότωσα γιατί πείραξε την κοπέλα μου», ενώ δεν προέβαλε καμία αντίσταση όταν αυτοί του πέρασαν τις χειροπέδες. Ο δράστης προσεβλήθη από κάτι που το θύμα είπε ή έκανε στη σύντροφό του.

Ο 40χρονος κάτοικος Λιθίου και πατέρας δύο παιδιών (15 και 17 ετών) δέχτηκε από τον 28χρονο θανάσιμο χτύπημα στο στήθος με μαχαίρι, λάμας περίπου 20 εκατοστών, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.

Εκτός από τις κάμερες, η αστυνομία εξετάζει και την κατάθεση του ενός και μοναδικού αυτόπτη μάρτυρα, ενός νεαρού ομογενή από την Αμερική που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μαγαζί. Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλο το σοκ που υπέστη από αυτό που είδε, που λιποθύμησε όταν είδε την εξέλιξη του καυγά.

Η σορός του 40χρονου μεταφέρθηκε για διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου, ενώ θα γίνει τοξικολογικός έλεγχος σε θύμα και δράστη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το ονομα του δραστη παραπεμπει σε αλβανο. ειναι αληθεια?
    Ο αλλος παλι το θυμα παντρεμενος με δυο παιδια μεγαλα τι το ηθελε το γκομενιλικι.Αλλα βλεπεις μερικοι, οταν κανουν το κυκλο της ζωης τους,εχουν οικογενεια με παιδια-που δεν τα σεβονται- και επειδη εχουν χορτασει απο τοο ιδιο νινι χρονια, ψαχνουν να βρουν τη νεαρη.Ισχυει το ηθελες τα , επαθε τα?

  2. Μπράβο βλάκα, κατέστρεψες τη ζωή σου επειδή σου έθιξαν τη γκόμενα,
    σκότωσες άνθρωπο που ήταν και φίλος για μια βλακεία
    και καμαρώνεις κιόλας

  3. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ…. δεν “απλωνουμε” το χερι μας σε οτι δεν μας ανηκει….. γεμισε ο τοπος πορδομαγκες….

Comments are closed.