Ληστεία-Τούμπα: «Πήγα να ληστέψω, όχι να σκοτώσω» λέει ο 27χρονος δράστης – Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Μάριου

Κοινοποίηση:
dikastirio4

«Εγώ πήγα μόνο για να ληστέψω, όχι για να σκοτώσω. Δεν είχα αυτή την πρόθεση». Αυτά ισχυρίστηκε ο 27χρονος που κατηγορείται για τη ληστεία σε ψιλικατζίδικο που κατέληξε σε τραγωδία, καθώς οδήγησε στον θάνατο τον 44χρονο Μάριο, τον Νοέμβριο του 2021.

«Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω. Δεν ήξερα ότι το πιστόλι έχει φυσίγγια» υποστήριξε ο ίδιος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης. Από την άλλη πλευρά, η μητέρα του αδικοχαμένου 44χρονου στην κατάθεσή της τόνισε ότι ο γιος της ήταν το στήριγμά της. «Δεν έχω άλλα παιδιά, ήταν το στήριγμα μου ο γιος μου. Απο τον καιρό που έφυγε ο άντρας μου ήταν δίπλα μου. Μου έλεγε οτι τη μαμά μου εγώ δεν την αφήνω. Ήταν εργατικός, μορφωμένος. Δούλευε και πρωινές και βραδινές ώρες», υποστήριξε η ίδια.

«Του έλεγα μην πηγαίνεις στη βραδινή βάρδια – Δεν μπορώ να το ξεχάσω»

Η μητέρα του 44χρονου Μάριου τη μοιραία νύκτα έμαθε από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ότι χτύπησαν τον γιο της. «Πήρα και ρώτησα τον αστυνομικό και μου είπε ότι το παιδί μου είναι σε άσχημη κατάσταση. Ήμουν σοκαρισμένη ήθελα να δω το παιδί μου. Πήρα ταξί να πάω στο νοσοκομείο και ξεκίνησα. Μέσα στο ταξί άκουσα στο ραδιόφωνο ότι το παιδί μου μόλις απεβίωσε. Φώναζα το παιδί μου, έχασα το στήριγμα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι «δεν μπορώ να το ξεχάσω. Έχασα το παιδί μου. 6 Νοεμβρίου τη μέρα της βάφτισης του σκότωσαν το παιδί μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ολοι λένε “εγώ εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη”. Εγώ λυπάμαι που το λέω ποτέ δεν εμπιοστεύτητα την δικαιοσύνη. Οι αποφάσεις στηρίζονται σε πολύ ήπια τιμωρητικά μέτρα και στις καταθέσεις των ψευδομαρτύρων.

  2. Με τη δικαιοσύνη που έχουμε,το κόβω σε κανα μήνα να είναι έξω το χασικλάκι

  3. δεν ήξερε ότι είχε σφαίρες το όπλο; πραγματικά δεν έχω λόγια… όσο για τους δικαστές δεν περιμένω κάτι αν κρίνουμε ότι αν δώσει κάποιος κλωτσιές σε γάτα σκύλο φυλάκιση επί τόπου και πρόστιμο κάποιες χιλιάδες ευρώ,ενώ αν σκοτώσει ο εγκληματίας σε δύο χρονακια είναι έξω. Απόδοση δικαιοσύνης στην χώρα τον θαυμάτων

Comments are closed.