Λημνιός: «Ο Παναθηναϊκός μου έδειξε εμπιστοσύνη»

Κοινοποίηση:
Δημήτρης Λημνιός

 

Το τελευταίο απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Λημνιός, μίλησε στο κανάλι του «τριφυλλιού» και τόνισε μεταξύ άλλων πως η απόφαση να φορέσει τα πράσινα ήταν εύκολη και πως η ομάδα του έδειξε εμπιστοσύνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο PAO TV:

-Για το ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις του όταν έμαθε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού:

«Οι πρώτες μου σκέψεις ήταν θετικές και η απόφασή μου να έρθω στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ πιο εύκολη διότι ήταν πολύ σημαντικό το ξεκάθαρο πλάνο που είχαν για μένα και η εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου μετά από ένα δύσκολο τραυματισμό και μία δύσκολη περίοδο για μένα.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή. Θέλει να νιώθει εμπιστοσύνη κι αυτό είναι που κράτησα. Ήρθα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα με ξεκάθαρους στόχους απ’ την αρχή της σεζόν και η απόφασή μου να έρθω στον Παναθηναϊκό ήταν εύκολη».

-Για το τι τον έμαθε ο σοβαρός τραυματισμός που είχε:

«Αρχικά να πω πως δεν είχα τραυματιστεί ποτέ στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Ήταν ένας τραυματισμός και… καλός που λένε. Ηταν μία άτυχη στιγμή αλλά συμβαίνει σε κάθε ποδοσφαιριστή αυτό. Έχουμε δει πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές να παθαίνουν χιαστό. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, δεν το είχα ξανανιώσει. Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο.

Ειδικά όταν το έπαθα ο πόνος ήταν αφόρητος. Και στον πρώτο ενάμιση μήνα της αποκατάστασής μου είχα πολύ πόνο, αλλά με βοήθησαν οι φίλοι μου, με βοήθησε η οικογένειά μου… Το ξεπέρασα και το γόνατό μου αυτή την στιγμή είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Κάνω την κινητοποίησή μου και κάποιες ασκήσεις πριν ξεκινήσει η προπόνηση και το έχω ξεπεράσει και συνεχίζουμε».

-Για το στόχο που έχει στον Παναθηναϊκό:

«Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω τους στόχους που έχει θέσει απ’ την αρχή της χρονιάς και ήρθα να βοηθήσω να πετύχω σε μέγιστο βαθμό. Χρειάζομαι λίγο χρόνο προσαρμογής, να δω τους συμπαίκτες μου πως κινούνται μέσα στο γήπεδο κι εκείνοι να δουν εμένα. Και σιγά-σιγά να αρχίσω να αγωνίζομαι για να βοηθήσω την ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: