«Λευτεριά στο λαό, θάνατος στο φασισμό»! Κατέβηκε στους δρόμους με τους φοιτητές η Ζένια Μπονάτσου

Κοινοποίηση:
Zένια Μπονάτσου

Η Ζένια Μπονάτσου στο πλευρό φοιτητών!


Η 24χρονη κόρη του αείμνηστου Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, που τελείωσε τις σπουδές της στην υποκριτική, στηρίζει τους φοιτητές και βγήκε μαζί τους στους δρόμους.

Η Ζένια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από την πορεία των φοιτητών που πραγματοποίηθηκε το πρωί της Πέμπτης, στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Οι φοιτητές ζητούν να μην κατατεθεί το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία το οποίο προβλέπει ίδρυση Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, πειθαρχικές διώξεις αλλά και διαγραφές φοιτητών με το σύστημα ν+2.

«Λευτεριά στο λαό, θάνατος στο φασισμό» έγραψε η Ζένια Μπονάτσου ως λεζάντα στη φωτογραφία από τη διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. τι ειναι ετουτο παλι ,.,..,

    η κορη του ταδε και της δεινα?

    δουλεψε ποτε να βγαλει μεροκαματο η παριστανει τον ανταρτη με τα λεφτα της μαμας ?

    αει σηχτιρ βλακοβλακες

  2. Άμα την πηδάνε καλά αυτούς θα υποστηρίξει

  3. Δεν έχω δει πουθενά στον κόσμο εν λειτουργία πανεπιστήμια τόσο βρώμικα και με τόσα βλακώδη συνθήματα στους τοίχους. Επίσης κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι εκμεταλλευόμενο το “άσυλο”.
    Έλεος ας μπει μια τάξη κι ας φωνάζουν οι επαγγελματίες “δειμοκράταροι”.

  4. Εμμμμ … όταν είσαι καργα μαστουρωμενος με ότι ναρκωτικό υπάρχει στην αγορά , σπέρνεις και βλαμμενους μουλους. Πχ , καμαρώστε μια βλαμμενη …

  5. κουμουνι κι αυτη?αντε ομονοια εχει λαθροπακια να ενωσετε την αλληλεγγυη σας

  6. Κρεμάστε ταμπέλες σε πρυτάνεις. Φτιάξτε νέα συσκευαστήρια μολότωφ. Τραμπουκίστε κάθε άποψη που δεν είναι αναρχο-αριστερή. Εκφοβείστε κι άλλο τους δασκάλους σας για να μην τολμάνε να μιλήσουν. Γεμίστε βρωμερές αφίσες και σπάστε τά πάντα, κάντε bulling σε όποιον δηλώνει Πατριώτης λέγοντάς τον μάλιστα και..φασίστα εσείς !!!

  7. Καλά, αυτή η κοπέλα, πριν λίγες μόνο μέρες, έλεγε τον πόνο της, για ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που είχε και φυσικά όλοι είχαμε στεναχωρηθεί που μια νέα κοπέλα είχε ένα τόσο σοβαρό φορτίο. Και ξαφνικά ξετσουτσούρεψε (έγινε καλά;) και έτρεχε να διαδηλώνει στους δρόμους!!! Ούτε και εγώ χωνεύω τον κου-ραδού-λη ή την νου-δούλα, αλλά ως εκ θαύματος να είμαι του θανατά την μία στιγμή και την άλλη να γίνω ο σούπερμαν, κάπου δεν στέκει… Μακάρι να είναι καλά, αλλά μην μας ψυχοπλακώνει χωρίς λόγο, γιατί το είχαμε πιστέψει…

  8. ημουν και εγω εκει
    ευχαριστουμε μακελειο για την στηριξη και την προβολη αν και δεν την περιμενα
    Νομιζα ησασταν δεξιοι

  9. Αναγκη για δουλεια εχει η κοπελια και ”κανει αιτηση για να προσληφθει”…….Οποιος καταλαβε καταλαβε…..Το πιο σοβαρο και εγγυημενο πτυχιο σημερα ειναι ο αντιφασισμος……Οι τοιχοι ειναι γεματοι απο τετοια τσιτατα…..Αν την ρωτησει καποιος τι ειναι ο φασισμος θα απαντησει ”παιχτης του Παναιτωλικου”….

  10. Γεμισαμε ψευτοεπαναστατες, βλεπουν και στον υπνο τους φασισμους και ….πρασινα αλογα!!!!!Αντε κοπελα μου να βρεις καποια δουλεια και αστα αυτα, που κατεβηκες να υποστηρηξεις ατομα που θελουν το μπαχαλο μεσα στα Πανεπιστημια και να ειναι παρασκευαστηρια Μολοτωφ και να σπαζουν τα γραφεια των καθηγητων και να τους κρεμνουν ταμπελες στο λαιμο!!!!!! Αλλα απο οτι ακουσα καποιων πρυτανεων, που υποστηριζουν ολους αυτους, τα θελει ο κ@λαρακος τους, αν ειναι δυνατον!!!!!!! Δεν προκειται να γινουμε Ευρωπαικη χωρα ποτε, αυτα που θελουν καποιοι να γινονται μεσα στα Πανεπιστημια π.χ. να χτιζουν τις πορτες των γραφειων των καθηγητων κλπ , δεν γινονται ουτε στην ..Ουγκαντα!!!!!!!

  11. Από ψευτοεπαναστατες φιλοαλλοδαπους έχει γεμίσει ο τόπος …..να δω τη θα κάνουν οι αγωνιστές όταν έρθουν οι Τούρκοι…..

  12. Α από ψευτοεπαναστατες φιλοαλλοδαπους γεμάτος ο τόπος……να δω τη θα κάνουν οι αγωνιστές όταν έρθουν οι Τούρκοι?

    1. Ασε φίλε,το έχουν κάνει μόδα.Στη πόλη μου τα ίδια.Ξαφνικά γέμισε αναρχικούς,αντιφασίστες κτλ.Γεμάτοι οι τοίχοι με τις παπαριές τους.Από κοντά και οι χαζογκόμενες για να πουλήσουν μαγκιά κλανιά αλλά αν πιάσεις κανέναν και τον πλακώσεις στα χαστούκια θα κλαίει και θα θέλει τον μπαμπά.

Comments are closed.