Λες «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ» κι όμως συμβαίνει… Made in Turkey παιδική χαρά στην Αγία Παρασκευή (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Οι φωτογραφίες είναι από παιδική χαρά στην Αγία Παρασκευή Αττικής.

Όλα τα παιχνίδια τούρκικα….

Καλά λέει ο Ταγίπ όταν λέει πως ¨οι αντίπαλοι μας έχουν σαπίσει εσωτερικά¨.…

΅Ευχαριστούμε πολύ τους αναγνώστες μας για την ενημέρωση !

 

 

πηγή: tourkikanea.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Οι Ελληνικές φαιοπράσινες στολές(αγγαρείας) του Ελληνικού Στρατού ράβονται εδώ και χρόνια στην Τουρκία τι δεν καταλαβαίνουμε?

  2. κλεισαμε ολα τα εργοστασια μας ή τα “βοηθήσαμε” να κλεισουν!
    λαμογιες, απατεωνιες και επιχειρηματιες που ηθελαν να πλουτισουν σε ενα βραδυ!
    φαγωθηκαν τοσα λεφτα απο την ΕΕ και ενα κοπροσκυλο δεν πηγε φυλακη!
    τι θελετε τωρα?
    οι Τουρκοι φταινε???
    ο δημος Αγιας Παρασκευης πηγε στην Τουρκια να αγορασει καρεκλακια και παιχνιδια για την παιδικη χαρα γιατι ο Ελληνας πλαστικοεμπορος του φανηκε ακριβος!
    ο Τουρκος πληρωνει τον εργατη του μια κουπα ρυζι και μισο κοτοπουλο…. ο Ελληνας επιχειρηματιας εχει πνιγει στους φορους και στις εισφορες!
    βαλτε τα λοιπον με αυτους που συντηρουν με αυτους τους φορους και τις εισφορες ολοι το υδροκεφαλο δημοσιο που δημιουργησαν ολοι οσοι ψηφιζατε τοσα χρονια για να διοριζουν καθε λογης ανικανο, τεμπελη και κομματοκοπριτη!

  3. Oι τούρκοι δεν ξεπούλησαν τις βιομηχανίες τους μπροστά στην επέλαση της κινεζικής λαίλαπας.Περίμεναν,άντεξαν τον ανταγωνισμό και προσαρμόστηκαν γρήγορα στα νέα δεδομένα της παγκόσμιας αγοράς.Χωρίς κοινοτικά κονδύλια και επιδοτήσεις,κράτησαν τις δουλειές τους και τα εργοστάσιά τους ανοικτά. Τόσο οι τιμές των προΐοντων τους όσο και η ποιότητά τους είναι σε πολύ καλό επίπεδο.Μήπως αντί να στρουθοκσμηλίζουμε σαν λαός θα έπρεπε να παραδειγματιζόμαστε από τα θετικά επιτεύγματα του άσπονδου γείτονα?Ειδικά όταν σαν χώρα έχουμε κατορθώσει να μην έχουμε δευτερογενή παραγωγή και να εξαρτώμαστε αποκλειστικά από τα κινέζικα κοντέηνερς?

  4. Όταν υπηρετούσα στη Κύπρο,στα μαγαζιά με ρούχα και παπούτσια τα περισσότερα made in Turkey έγραφαν.

Comments are closed.