Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ο σκηνοθέτης τον θέλει να συμμετάσχει στην επόμενη σεζόν του Squid Game

Κοινοποίηση:
hgjkjg

Το «Squid Game» πρόκειται να επιστρέψει με 2η σεζόν, μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς. Ο σκηνοθέτης μάλιστα έχει σκοπό να την κάνει ακόμα πιο «δελεαστική» για τους θεατές, ζητώντας από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να συμμετάσχει στο καστ.

Ο Hwang Dong-hyuk, που υπογράφει το σενάριο του Squid Game παρευρέθηκε πρόσφατα στη Σεούλ, όπου έδωσε μία συνέντευξη και ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει ρόλο στη σειρά κάποιος σταρ του Χόλιγουντ και αναφέρθηκε στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Στην απάντησή του, ξεκαθάρισε ότι δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο για τη 2η σεζόν, αλλά είναι ανοιχτός στην ιδέα να συμπεριλάβει ένα μεγάλο όνομα, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Αναφέρθηκε στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος έχει δηλώσει ότι είναι φαν του «Squid Game», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν περισσότερες συζητήσεις.«Δε θα υπάρξει κανένας γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ στη 2η σεζόν. Αυτό δεν είναι στο πλάνο και αν αλλάξει ίσως γίνει στην 3η σεζόν. Η 2η σεζόν εξακολουθεί και διαδραματίζεται στην Κορέα. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχε πει πως είναι θαυμαστής της σειράς, οπότε αν ο χρόνος ή οι ευκαιρίες το επιτρέψουν, μπορεί να του ζητήσουμε να συμμετάσχει στους αγώνες» ανέφερε ο Hwang Dong-hyuk.
Υπενθυμίζεται, πως η 2η σεζόν του «Squid Game» επιβεβαιώθηκε πρόσφατα με το επίσημο αλλά μικρής διάρκειας teaser, από τους λογαριασμούς του Netflix στα social media.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: