“Λαχτάρησε” η Ζάκυνθος από την ειδοποίηση του 112 για τον κορωνοϊό

Κοινοποίηση:
112number

Εκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό είναι σε ισχύ από το πρωί του Σαββάτου στην Ζάκυνθο και το 112 απέστειλε SMS σε όσους βρίσκονται στο νησί για να τους επιστήσει την προσοχή.

Οπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις περιοχών στις οποίες έχει εφαρμοστεί το «μοντέλο Πόρου» το τελευταίο διάστημα, έτσι και στην περίπτωση της Ζακύνθου μήνυμα από το 112 «χτύπησε» στα τηλέφωνα των κατοίκων της περιοχής.

«Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο COVID-19 στη Ζάκυνθο. Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιείς. Ακολουθείτε τα μέτρα προστασίας», σημειώνεται στο μήνυμα του 112 που παραπέμπει στον σύνδεσμο με τα έκτακτα μέτρα για το νησί που αποφασίστηκαν χθες. Οπως συνηθίζεται, το SMS είναι γραμμένο σε δύο γλώσσες, τα ελληνικά και τα αγγλικά.

Το μήνυμα του 112:

112-zante

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Οι ηλίθιοι τής Πολιτικής Προστασίας όφειλαν στά sms που εστειλαν στούς κατοίκους (όλους 😉 νά δώσουν πληροφορίες καί οδηγίες μέ τηλέφωνα στά οποία πρέπει νά απευθυνθούν οί παραλήπτες τών sms στήν περίπτωση αδιαθεσίας ή συμπτωμάτων .

Leave a Response