Λαρεντζάκης: «Μετράνε οι νίκες, να ξεκινήσουμε τα κερδοφόρα αποτελέσματα»

Κοινοποίηση:
Γιαννούλης Λαρεντζάκης

 

Ο Ολυμπιακός καλείται να επανέλθει σε ρότα επιτυχιών στην Ευρωλίγκα και με αυτό το πρίσμα προσεγγίζουν στην πειραϊκή ομάδα την αυριανή κομβική αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι για την 22η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στις δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση υποστήριξε ότι αυτή θα είναι μία καλή ευκαιρία ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να επιστρέψουν στις νίκες ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα αυτοπεποίθηση μέσα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λαρεντζάκης:

«Η Μακάμπι είναι μια σκληρή ομάδα, έχει ταλέντο, έχει θέσεις και σκληράδα σε αρκετές θέσεις. Από εκεί και πέρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας, ότι πρέπει να βγάλουμε αντίδραση μετά από δύο ήττες και να δείξουμε χαρακτήρα και πιστεύω θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να κερδίσουμε.

 

Η νίκη είναι νίκη, όπως και να έρθει μετράει το ίδιο. Είτε με μισό πόντο είτε με 20 πόντους. Εννοείται πως μετράνε οι νίκες, θέλουμε να ξεκινήσουμε τα κερδοφόρα αποτελέσματα και πιστεύω να τα καταφέρουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: