Λαρεντζάκης: «Ήταν απλά μία νίκη, θα μπούμε σαν να μην κερδίσαμε!»

Κοινοποίηση:
Γιάννούλης Λαρεντζάκης

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκανε σαφές πως ο Ολυμπιακός δεν μένει στη χθεσινή σημαντική νίκη επί της Μπαρτσελόνα (75-77) και πως οφείλει να μείνει προσηλωμένος στον μεγάλο στόχο, που είναι η πρόκριση στο Final 4.
«Αύριο είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι, η νοοτροπία μας παραμένει η ίδια. Ήταν απλά μια νίκη, θέλουμε άλλες δύο και θα μπούμε σαν να μην κερδίσαμε το χθεσινό ματς», δήλωσε στο περιθώριο της προπόνησης της Πέμπτης ο 30χρονος γκαρντ.

Μιλώντας για το πού κρίθηκε το χθεσινό παιχνίδι ανέφερε: «Θεωρώ πως η εμπειρία και η σκληράδα που έχουμε σαν ομάδα έπαιξαν ρόλο. Παίζουμε άμυνα και κάθε φάση είναι ξεχωριστή για μας. Πήραμε την πρώτη νίκη, αλλά συνεχίζουμε και δεν σταματάμε σε αυτό. Διαχειριστήκαμε πολύ σωστά όλο το ματς, στη μεγαλύτερη διάρκεια ήμασταν μπροστά και κρατήσαμε το προβάδισμα ως το τέλος. Σίγουρα η Μπαρτσελόνα θέλει να αντιδράσει, αλλά εμείς μένουμε προσηλωμένοι στο πλάνο και τον στόχο μας για να διεκδικήσουμε τη δεύτερη νίκη».
Τέλος, για τις κρίσιμες 2/2 βολές που είχε στο τελευταίο λεπτό αντικαθιστώντας τον Πετρούσεφ μετά τον τραυματισμό του είπε: «Ξέρω την εμπιστοσύνη του κόουτς, έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου, ένιωθα ότι θα τις βάλω και μπήκα και τις έβαλα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: